CONNECT Payment Uslovi korišćenja

Share this:

Menu
O TELENORU O NAMA USLOVI KORIŠĆENJA CONNECT PAYMENT USLOVI KORIŠĆENJA

Share this:

 

Ovim uslovima korišćenja, uključujući Opšte uslove korišćenja Telenor Digital i Izjava o privatnosti Telenor Digital AS, kakvi su objavljeni na našem sajtu (u daljem tekstu: „Uslovi“) reguliše se vaš pristup i korišćenje usluge plaćanja CONNECT Payment, i sve informacije koje se šalju, primaju ili na drugi način pojavljuju u okviru usluge CONNECT Payment. Tu uslugu pruža Telenor Digital AS, Snarøyveien 30, 1360 Fornebu, Norveška (u daljem tekstu: „Telenor Digital“ ili „mi“). U slučaju neslaganja između dokumenata, ovi Uslovi imaće jaču pravnu snagu od opštih uslova navedenih u okviru Opštih uslova korišćenja Telenora Digital i Izjave o privatnosti.

Usluga


CONNECT Payment omogućava usluge plaćanja putem višestrukih metoda plaćanja.

Obaveštenje o privatnosti za CONNECT Payment


Prikupljamo detalje o transakciji i/ili podatke za plaćanje koje smo dobili od vas ili Prodavca, uključujući iznos kupovine, opis proizvoda, broj kartice ili računa radi obrade vaše uplate. Ove informacije se mogu čuvati kako bi vam bilo lakše da realizujete buduća plaćanja putem usluge CONNECT Payment. Vaše podatke za plaćanje delimo isključivo sa licima kao što su banke i slične ustanove, radi obrade vašeg zahteva za plaćanje. Možemo da uradimo analizu transakcija koje ste realizovali da bismo optimizovali uslugu CONNECT Payment. Čuvamo vaše podatke putem Amazon web servisa, u Irskoj i/ili Singapuru. Za više informacija o periodu zadržavanja podataka, vašim pravima kao davaocu podataka, našoj praksi vezanoj za rukovanje podacima i o tome gde možete da podnesete žalbu ili upit, posetite Telenor – Naš stav o privatnosti.


Korišćenje CONNECT Payment usluge


Bezbednost

Pridržavamo se visokih standarda bezbednosti kako bi usluga CONNECT Payment bila što sigurnija i bezbednija. Očekujemo da nećete deliti svoju lozinku ili telefon, niti da ćete bilo kome dozvoliti da pristupa vašem računu ili raditi bilo šta drugo što bi moglo da ugrozi bezbednost vašeg naloga. Podsećamo vas da vaše mobilne uređaje koristite na bezbedan način.

Komunikacija

Kada koristite CONNECT Payment uslugu, slažete se da možemo da vam saopštavamo važne informacije vezane za vaše kupovine ili vaš nalog elektronskim putem.

Usluge trećih lica

Ne podržavamo usluge trećih lica. Trećim licima – provajderima veb-sajtova i aplikacijama kojima pristupate putem Usluga, pristupate na sopstveni rizik i mi ne snosimo odgovornost vezanu za usluge trećih lica.

Ukoliko zbog veb-sajtova ili aplikacija trećih lica nastanu problemi ili šteta, obeštećenje potražite direktno od provajdera tih usluga – trećeg lica. Ne snosimo odgovornost u takvim slučajevima i nismo u mogućnosti da pružimo pomoć.

Treća lica – provajderi veb-sajtova ili aplikacija kojima pristupate korišćenjem Usluge mogu da imaju sopstvene uslove korišćenja. Na vama je odgovornost da pročitate te uslove i pridržavate ih se.

Garancije i odgovornosti

Primate na znanje da proizvode ili usluge koje koristite putem CONNECT Payment usluge prodaju trgovci (Trgovac je lice ili kompanija koja prodaje robu ili uslugu koju ste kupili), a ne mi. Ne dajemo garancije bilo kakve vrste, direktne ili indirektne, u vezi sa proizvodima ili uslugama za koje se plaćanje vrše putem CONNECT Payment usluge.

Podrška

Odgovaramo isključivo za obradu vaše transakcije. Ako imate spor o robi ili uslugama koje prodaje Trgovac, odgovorni ste za to da kontaktirate Trgovca i zahtevate povraćaj novca. Međutim, ako smatrate da je na vašem nalogu došlo do neovlašćene ili druge problematične transakcije, pristajete da nas o tome odmah obavestite, tako da možemo da preduzmemo mere kako bismo sprečili finansijski gubitak. U slučaju da ne podnesete zahtev nama u roku od 30 dana od naplate, u najvećoj meri koja je dozvoljena zakonom, od svih zahteva koji proističu iz ili su na drugi način vezani za transakciju, smatraće se da ste odustali,.

Možete nas kontaktirati putem korisničkog servisa CONNECT Support. Odgovor na većinu pitanja sledi u roku od 24 časa.

Celokupan sporazum

Transakcija podleže uslovima koji su na snazi u trenutku kada potvrdite transakciju putem CONNECT Payment-a.

Ovi Uslovi, uključujući Opšte uslove Telenor Digital  i Izjavu o privatnosti Telenor Digital AS predstavljaju celokupan sporazum između nas i vas u vezi sa Uslugama (izuzev usluga za koje imate poseban ugovor sa nama).

Korišćenjem CONNECT usluga pristajete na ove Uslove.

Ažurirano: 30. januara 2017.
 

Opšti uslovi Telenor Digital