Uprava

Share this:

Menu
O TELENORU O NAMA UPRAVA

Share this:

 

Saša Filipović

Vršilac dužnosti Generalnog direktora Telenor Srbija (acting CEO)

i izvršni direktor Marketinga (Chief Marketing Officer)

 
 
 

Saša se Upravi Telenora Srbije pridružio 1. januara 2018. Prethodno je u Telenoru Bugarske obavljao funkciju izvršnog direktora Komercijale od 2013, gde je tokom 2017. služio i kao vršilac dužnosti generalnog direktora.

Pre nego što se pridružio bugarskom timu, Saša je bio na poziciji izvršnog direktora Strategije u Telenoru Srbije. Široko iskustvo stekao je na brojnim vodećim pozicijama u oblasti komercijale.

Saša je diplomirao Menadžment na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu. Oženjen je i ima dvoje dece. 

 

 

Vanja Stanković

Izvršni direktor Finansija (Chief Financial Officer)

 
 
 

Vanja dolazi sa pozicije direktorke Kontorlinga i rizika. Karijeru u Telenoru započela je pre deset godina i bila na nekoliko vodećih pozicija u sektoru Finansija.

Pre toga,  radila je u Sektoru finansija Philip Morris-a.

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i sertikovani je član ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) i  EMBA (Executive Master of Business Administration).

 

 

Nemanja Žilović

Izvršni direktor Strategije i transformacije (Chief Strategy and Transformation Executive Officer)

 
 
 

Nemanja se pridružio kompaniji 2003. i bio na brojnim pozicijama u Sektoru marketinga.

On je marketinški profesionalac sa bogatim iskustvom u oblasti telekomunikacija − bio je na poziciji direktora marektinga za privatne korisnike (Consumer Marketing Director) od 2013. do 2016. i napredovao kroz niz funkcija u Telenoru Crne Gore i Telenoru Srbije.

Nemanja ima diplomu Akademije umetnosti u Beogradu sa zvanjem producent umetnosti i medija (izjednačeno sa master studijama).

 

 

Branko Mitrović

Izvršni direktor Korporativnih poslova (Chief Corporate Affairs Officer)

 
 
 

Branko ima više od 16 godina iskustva u telekomunikacijama.

U Telenoru je od 2006, počevši karijeru u sektoru finansija, gde je zauzimao vise pozicija u službi naplate i kontrolingu, a 2011. nastavlja rad u sektoru korporativnog razvoja. Na ovu poziciju  došao je sa mesta direktora veleprodaje Telenora d.o.o.

Osnovne i Master studije završio je na Fakultetu organizacionih nauka, a zvanje mastera poslovne administracije stekao je na Cotrugli poslovnoj školi. Završio je programe na Londonskoj poslovnoj školi i Harvard poslovnoj školi. Oženjen je i ima troje dece.

 

 

Nevena Stefanović

Izvršna direktorka Ljudskih resursa  (Chief Human Resources Officer) 

 
 
 

Nevena ima više od 14 godina iskustva u oblasti mobilnih telekomunikacija.

Pridružila se kompaniji 2002-te, i bila je na brojnim pozicijama u sektorima tehnologije, marketinga, strategije i komunikacija.

Nevena je diplomirala telekomunikacije na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2002. (Master studije po Bolonjskoj deklaraciji)  i magistrirala poslovnu administraciju u marketingu, MBA, na Univerzitetu u Šefildu (2008).

 

 

Marija Vujanić

Direktorka Komunikacija i održivog poslovanja

(Communications, Sustainability and Real Estate Director)

 
 
 

Marija više od 15 godina radi u oblasti odnosa sa javnošću.

Iskustva je sticala na nekoliko vodećih pozicija u korporativnom i nevladinom sektoru, kao i PR agencijama. Pre nego što se pridružila Telenoru u 2012-toj, bila je PR and Citizenship Lead u kompaniji Microsoft Srbija i izvršna direktorka Fonda Ecotopia.

Marija je diplomirala na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu (2002).