Menu
 

Budi deo najbolje mreže u Srbiji.

Postani Telenor korisnik i uživaj u brzom internetu gde god da se nalaziš. 


 
 
 
Želja da uvek budemo prisutni tamo gde si ti, inspirisala nas je da konstantno unapređujemo kvalitet naše mreže, sa ciljem da ona raste sa tobom i tvojim potrebama. To znači da možeš da razgovaraš, šalješ poruke i surfuješ internetom na svom mobilnom uređaju kada god poželiš, uz pouzdanu i stabilnu vezu i ujednačen kvalitet.

„Zahvaljujući tome što smo mreža broj 1 u Srbiji i pokrivamo 4G-om gotovo 100 odsto i više od 300 gradova sa 4G + tehnologijom, spremno dočekujemo dalji rast upotrebe mobilnog interneta. To će stvoriti nove mogućnosti za korisnike i obezbediti brži rast privrede. Činjenica da je potvrda P3 došla ponovo u naše ruke  govori o tome da smo na pravom putu," kaže Mike Michel, generalni direktor Telenora Srbije.
 
 
 

Najbolja ocena na testu!


Telenor mreža najbolja je na testu prema drugom nezavisnom merenju kvaliteta mobilnih mreža u Srbiji koje je sprovela međunarodna tehnološka kompanija P3. Telenor je imao najviši rezultat u čak pet od šest kategorija:
 
 
 
Istovremeno, nastavljamo sa proširenjem 4G signala i unapređujemo mrežu kako bismo našim korisnicima omogućili  korišćenje naprednih servisa iz naše ponude kao što su Deezer, HBO GO, NBA.
 

Pogledaj sve aplikacije u našoj ponudi:


 
 

Brzim 3G signalom pokrili smo 99% populacije u zemlji, dok je 4G internetom pokriveno čak 96% stanovnika Srbije.


Takođe smo omogućili upotrebu najnaprednije 4G+ mreže. Do dva i po puta brži internet, još kvalitetniji signal i trenutno učitavanje prednosti su nove tehnologije koja je dostupna korisnicima u više od 300 gradova u Srbiji.

 

 

 
 

Detaljnije o mreži