Menu
 

Budi deo najbolje mreže u Srbiji.

Postani Telenor korisnik i uživaj u brzom internetu gde god da se nalaziš. 


 
 
Želja da uvek budemo prisutni tamo gde si ti, inspirisala nas je da konstantno unapređujemo kvalitet naše mreže, sa ciljem da ona raste sa tobom i tvojim potrebama. Tokom 2018. godine na dva sasvim drugačija načina testirane su mobilne mreže u Srbiji, ali oba izveštaja kažu isto - Telenor je najbolja mreža u Srbiji (prema izveštaju RATEL-a) i najbolja mreža na testu (prema izveštaju P3).

To znači da možeš da razgovaraš, šalješ poruke i surfuješ internetom na svom mobilnom uređaju kada god poželiš, uz pouzdanu i stabilnu vezu i ujednačen kvalitet.
 
 
 

Najbolja ocena na testu!Prilikom nezavisnog testiranja mobilnih mreža u Srbiji, izvedenog u periodu jul - septembar 2018. godine od strane P3, a na reprezentativnom uzorku, Telenor je dobio najvišu ukupnu ocenu. Kvalitet naše mreže najbolje je ocenjen i u dva zasebna parametra - pokrivenost signalom za prenos podataka i brzina preuzimanja.

Istovremeno, nastavljamo sa proširenjem 4G signala i unapređujemo mrežu kako bismo našim korisnicima omogućili  korišćenje naprednih servisa iz naše ponude kao što su Deezer, HBO GO, NBA.
 
 

Pogledaj sve aplikacije u našoj ponudi:


 
 

Brzim 3G signalom pokrili smo 99% populacije u zemlji, dok je 4G internetom pokriveno čak 96% stanovnika Srbije.


Takođe smo omogućili upotrebu najnaprednije 4G+ mreže u sedam gradova u Srbiji. Do dva i po puta brži internet, još kvalitetniji signal i trenutno učitavanje prednosti su nove tehnologije koja je dostupna korisnicima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici, Zrenjaninu i Pančevu.

 

 

 
 

Detaljnije o mreži