Telenor mreža

Share this:

Menu
O TELENORU O NAMA TELENOR MREŽA

Share this:

Uz Telenor mrežu tvoja komunikacija iz dana u dan postaje lakša, brža i sigurnija.

 
Telenor ima najveću mobilnu internet mrežu. U martu ove godine, omogućili smo odličan internet u 4G mreži za 90% stanovnika Srbije, dok je brzim 3G internetom pokriveno 99 odsto populacije i može se koristiti svuda gde postoji signal za mobilni telefon. 

Prema izveštaju RATEL-a (Regulatorne agencije za elektronske komunikacije i poštanske usluge), u 2016 godini je više od 50 odsto ukupnog mobilnog internet saobraćaja prošlo kroz Telenor mrežu. To je pokazatelj kvaliteta naše mreže koja je spremna da podrži i najnaprednije korisničke servise poput HBO Go i Deezer-a.  

Od početka maja, pustili smo u široku upotrebu najnapredniju 4G+ mrežu u sedam gradova u Srbiji. Do dva i po puta brži internet, još kvalitetniji signal i trenutno učitavanje prednosti su nove tehnologije koja je dostupna korisnicima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici, Zrenjaninu i Pančevu.

 

Telenor Srbija na teritoriji Republike Srbije usluge mobilne telefonije pruža na sledećim tehnologijma, u sledećim frekvencijskim opsezima GSM900, GSM1800, UMTS900, UMTS2100, LTE800, LTE1800. Dostupnost tehnologija na različitim frekvencijama zavisi od lokacije korisnika.

 
 

Kvalitet mreže kakav zaslužuješ

Unapređujemo našu mrežu kako bismo našim korisnicima pružili besprekorno korisničko iskustvo. 
Od marta 2016. godine, cela Srbija je pokrivena brzim internetom. Nakon radova na mreži koji su obuhvatili 1650 lokacija, jedini smo operator koji ima brzi internet gde god postoji signal za mobilni telefon.

Unapređenje mreže dodatno je poboljšalo signal u zatvorenim objektima u urbanim područjima, imajući u vidu sve veću upotrebu mobilnih telefona unutar zgrada (stanovi, poslovni objekti, tržni centri).

Kvalitet mreže razvijamo kako bismo ispunili očekivanja i buduće potrebe naših korisnika, podržali rastuće zahteve za korišćenjem podataka i obezbedili kapacitet za ujednačen kvalitet mreže.

 
 

Mreža kojoj možeš da veruješ

Telenor mreža je kreirana da obezbedi sigurnu komunikaciju i povezanost.  Omogućavamo pouzdanu i stabilnu vezu, prenos podataka i ujednačen kvalitet Telenorovih servisa. Korisnički podaci su bezbedni u svim aspektima komunikacije, uključujući i finansijske transakcije Telenor banke.
Brzo surfovanje gde god da se nalaziš 

Telenor je u martu 2016. godine pokrio celu Srbiju brzim, 3G internetom koji omogućava korišćenje naprednih servisa koji koriste prenos podataka, kao što su skidanje muzike i video sadržaja, striming, korišćenje aplikacija poput Dizera, Jutjuba, Skajpa.

Istovremeno, nastavljamo sa proširenjem pokrivenosti 4G mrežom, a u martu ove godine pokrili smo 90 odsto stanovništva. 

 

Brzo surfovanje gde god da se nalaziš

Telenor je u martu 2016. godine pokrio celu Srbiju brzim, 3G internetom koji omogućava korišćenje naprednih servisa koji koriste prenos podataka, kao što su skidanje muzike i video sadržaja, striming, korišćenje aplikacija poput Dizera, Jutjuba, Skajpa.

Istovremeno, nastavljamo sa proširenjem pokrivenosti 4G mrežom, u skladu sa potrebama naših korisnika.