Telenor mreža

Share this:

Menu
O TELENORU O NAMA TELENOR MREŽA

Share this:

Uz Telenor mrežu tvoja komunikacija iz dana u dan postaje lakša, brža i sigurnija.


 

Odlična pokrivenost Srbije

Želja da uvek budemo prisutni tamo gde si ti, inspirisala nas je da konstantno unapređujemo svoje resurse i širimo pokrivenost naše mreže sa ciljem da ona raste sa tobom i tvojim potrebama. To znači da kada god poželiš možeš da  razgovaraš, šalješ poruke i surfuješ internetom na svom mobilnom uređaju i tako ne propustiš nijednu tebi važnu stvar. Zato smo tu da ti omogućimo lakšu i bržu komunikaciju sa svima, jer želimo da budemo baš tamo gde smo ti najpotrebniji.
 

Telenor Srbija na teritoriji Republike Srbije usluge mobilne telefonije pruža na sledećim tehnologijma, u sledećim frekvencijskim opsezima GSM900, GSM1800, UMTS900, UMTS2100, LTE800, LTE1800. Dostupnost tehnologija na različitim frekvencijama zavisi od lokacije korisnika.

 
 
 

Brz mobilni internet

Telenor Pametna mreža  optimizovana je sa idejom da iz tvog pametnog uređaja izvuče maksimum mogućnosti. Uz brzu internet konekciju, možeš da pratiš najzanimljivije i najzahtevnije onlajn sadržaje i budeš u kontaktu sa onima koji ti najviše znače. Donosimo ti najsavremeniju tehnologiju i najnovije digitalne servise za još bolje internet iskustvo.
 
 
 

Sigurna mreža

Telenor Pametna mreža je stabilna i pouzdana. Povećali smo kapacitet mreže kako bismo izbegli nepredviđene poteškoće i omogućili ti nesmetanu komunikaciju u svakom trenutku. Koristeći najnoviju tehnologiju i pažljivo dizajnirane procese rada, naša mreža ti obezbeđuje sigurnost u skladu sa najvišim industrijskim standardima. Tvoji podaci u našoj mreži  su čuvani i zaštićeni jer Pametna mreža ti omogućava bezbedan prenos podataka pri surfovanju internetom, korišćenju naprednih usluga za komunikaciju , organizaciju, finansijske transakcije ili čuvanje važnih sadržaja.