Samit mladih 2014

Share this:

Menu
O TELENORU O NAMA TELENOR FORUM MLADIH SAMIT MLADIH 2014

Share this:

 

Telenor poziva mlade na samit u Oslu

Telenor Srbija otvorio je konkurs u okviru koga traži dvoje predstavnika Srbije na globalnom Samitu mladih, koji se organizuje u decembru, u saradnji sa Nobelovim centrom za mir. Konkurs je otvoren za sve mlade iz Srbije, od 18 do 25 godina, koji teže ka tome da doprinesu društvenim promenama i veruju da upotreba digitalnih komunikacija našu zajedničku budućnost može da učini boljom. Svi zainteresovani mogu veoma jednostavno da se prijave preko sajta http://www.telenor.com/innovation/youthsummit/ ili da svoje prijave pošalju na adresu samitmladih@telenor.rs. Konkurs traje do 31. oktobra.
 
Izabrani predstavnici učestvovaće na Samitu mladih, koji će 9 – 11. decembra u Oslu okupiti 28 učesnika iz svih evropskih i azijskih zemalja u kojima Telenor posluje. Tokom Samita mladi će učestvovati na brojnim radionicama na kojima će razvijati i deliti svoje ideje sa vršnjacima iz 14 zemalja, prisustvovaće događajima na kojima će upoznati globalne stručnjake i lidere iz Telenor grupe i Nobelovog centra za mir. Takođe, biće pozvani i na brojne svečanosti povodom dodele Nobelove nagrade za mir.
 

Samit mladih namenjen je mladima, budućim društvenim liderima, koji poseduju energiju i strast neophodnu da naše društvo učinimo boljim, i prednjače u korišćenju digitalnih i mobilnih komunikacija.