Menu
O TELENORU O NAMA DRUŠTVENA ODGOVORNOST TELENOR FONDACIJA VESTI TELENOR UČESTVOVAO NA KONFERENCIJI „ODRŽIVI RAZVOJ 2018”
NAZAD

Telenor fondacija učestvovala na konferenciji „Održivi razvoj 2018”

Telenor fondacija je i ove godine učestvovala i podržala konferenciju „Održivi razvoj 2018”, koja je održana u sredu, 9. maja, u hotelu Holiday Inn u Beogradu i tom prilikom okupila veliki broj kompanija koje posluju u skladu sa principima održivog razvoja.

Na panelu pod nazivom „Korporativna društvena odgovornost – politički korektna fraza ili stvarnost koju živimo 365 dana godišnje“ učestvovala je Milica Begenešić, menadžerka Telenor fondacije. Ona je sa predstavnicima kompanija Coca Cola i Mars i Trag fondacije pričala koje su to koristi države i pojedinca od društveno odgovornog poslovanja kompanija, o isplativosti Eco-friendly business-a, kao i tome kako da CSR postane princip poslovanja tokom cele godine.
 
 
Color Media Communications i magazin “Diplomacy and Commerce”, nakon uspešno organizovane dve konferencije o održivom razvoju – Serbia Goes Green i tri konferencije posvećene društveno odgovornom poslovanju – CSR Srbija, ove godine organizovali su objedinjenu konferenciju pod nazivom „Održivi razvoj 2018” – Sustainable Development Serbia.

Tokom konferencije, u okviru četiri panela i dve studije slučaja, razgovaralo se o tome koliko je poslovanje u skladu sa principima održivog razvoja povezano sa uspehom u poslovanju, izazovima održivog razvoja u oblasti zaštite životne sredine i zapošljavanju u duhu održivog razvoja.