Menu
O TELENORU O NAMA DRUŠTVENA ODGOVORNOST TELENOR FONDACIJA VESTI #PRVORAZMISLI NA BEOGRADSKOM MARATONU
NAZAD
 

#Prvorazmisli na Beogradskom maratonu

April 2015. - U subotu 18. aprila, kompanija Telenor, UNICEF, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i đaci iz 12 osnovnih i srednjih škola sa svojim nastavnicima učestvovali su u Trci zadovoljstva na Beogradskom maratonu. Učesnici su promovisati značaj usvajanja pozitivnih modela ponašanja na internetu i trčali pod sloganom #prvorazmisli.


Ovogodišnjim učešćem na maratonu pružili smo podršku borbi protiv digitalnog nasilja. Poruka koja je namenjena prvenstveno mladima podstiče ih da dobro razmisle pre nego što postave bilo kakav sadržaj na društvene mreže, jer nakon toga nemaju nikakvu kontrolu nad njim. Svoje ušešće na Beogradskom maratonu škole, učenici i roditelji iskoristili su da pozovu sve da internet koriste za dobre stvari i da #prvo razmisle o sadržajima koje dele i načinu na koji komuniciraju preko društvenih mreža.
 
Kampanja #prvorazmisli integralni je deo projekta „Zaustavimo digitalno nasilje" koje Telenor, UNICEF i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja realizuju u saradnji sa školama i mladima Srbije od 2013. godine.