Upravni odbor Telenor fondacije

Share this:

Menu
O TELENORU O NAMA DRUŠTVENA ODGOVORNOST TELENOR FONDACIJA UPRAVNI ODBOR TELENOR FONDACIJE

Share this:

 
 

Mike Michel

Generalni direktor Telenor Srbija, Predsedavajući  upravnog odbora  Telenor fondacije

 
 
 

Majk Mišel (Mike Michel) stupio je na dužnost generalnog direktora Telenora u Srbiji 8. oktobra 2018. godine. Pre nego što se pridružio Telenoru Srbije, bio je na poziciji izvršnog direktora marketinga u telekomunikacionoj kompaniji Banglalink u Bangladešu. Takođe, Mišel je bio izvršni direktor marketinga u Telenoru Mađarske, i potpredsednik upravljanja brendovima u Telenor grupi u Norveškoj.

Mišel poseduje više od dvadeset godina iskustva na rukovodećim pozicijama u globalnim telekomunikacionim kompanijama  u regionu, Severnoj Americi i Aziji. Radio je na različitim rukovodećim pozicijama u Češkoj, Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj. U Srbiji i Crnoj Gori proveo je pet godina, tokom kojih je vodio timove u oblasti komercijale i biznisa. 

Diplomirao je ekonomiju na kanadskom univerzitetu „Sajmon Frejzer".
 Mr Darinka Radojević, posebni savetnik ministra zaštite životne sredine

Poseduje višegodišnje iskustvo u privredi, obrazovanju i koorodinaciji multidisciplinarnim projektima. Od 2007. godine, iskustvo u oblasti životne sredine, održivog razvoja I reformi javnog sektora stekla je radeći na više pozicija u javnom sektoru, kao rukovodilac Grupe za održivi razvoj u Kabinetu potpredsednika Vlade za evropske integracije, sekretar Saveta za održivi razvoj, sevetnik potpredsednika Vlade za reformu javnog sektora i v.d. pomoćnik direktora Direkcije za elektronsku upravu. Bila je saradnik više organizacija civilnog društva u pripremi I realizaciji projekata, seminara i treninga. Diplomirala je i magistrirala na Tehnološko-metalurškom fakultetu u Beogradu.
Vladimir Bumbaširević, profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu

Profesor Bumbaširević redovan je profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, a od 2009. godine redovan član SANUa. U periodu od 2012. do oktobra 2018. godine bio je rektor Univerziteta u Beogradu. Član je različitih nacionalnih i međunarodnih medicinskih društava, autor više od 70 naučnih radova, koautor i urednik 2 knjige i 3 monografije. Stečeno iskustvo, osim u naučnom radu primenio je aktivnim učešćem na velikom broju nacionalnih i evropskih projekata (TEMPUS, FP6, itd.).
Robert Čoban, predsednik kompanije Color Press Group

Novinarsku karijeru započeo je kao novosadski dopisnik beogradskih „Večernjih novosti“; zagrebačke „Arene“ i sarajevskih „Naših dana“. Danas na čelu Color Press Grupe, najvećeg izdavača magazina u regionu sa kompanijama u svih 6 republika - 64 magazina, 11 internet portala i preko 50 konferencija godišnje. U porfoliju kompanije nalaze se i brojni licencni naslovi: „The Economist“, „Hello!“, „Brava Casa“, „Bravo“, „Alan Ford“, „Grazia“, „Jamie Oliver Magazine“ i brojni drugi.Direktorka Korporativnih komunikacija i održivog razvoja (Communication and Sustainability Director), Marija Vujanić, poseduje više od 15 godina rada u oblasti odnosa sa javnošću.  

Iskustva je sticala na nekoliko vodećih pozicija u korporativnom i nevladinom sektoru, kao i PR agencijama. Pre nego što se pridružila Telenoru u 2012-toj, bila je PR and Citizenship Lead u kompaniji Microsoft Srbija i izvršna direktorka Fonda Ecotopia. Marija je diplomirala na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu (2002).
Milica Begenišić, menadžer Telenor fondacije i menadžer održivog razvoja i organizacije događaja, Telenor d.o.o.

Svoju karijeru u oblasti telekomunikacija započela je 2001. godine. Bogato iskustvo stekla je radeći u različitim sektorima kompanije, od korisničkog servisa preko marketinga do korporativnih komunikacija, kao i kroz saradnju sa velikim brojem eksternih saradnika i vladinih institucija. Tokom godina, kroz organizaciju korporativnih događaja, aktivno je učestvovala u iniciranju i implementaciji društveno odgovornih projekata kompanije Telenor i Telenor fondacije.