O TELENORU O NAMA DRUŠTVENA ODGOVORNOST TELENOR FONDACIJA NAGRADE I PRIZNANJA

Share this:

 • news-img
  20.10.2020.

  Telenor i Mobi Banka nagrađeni poveljom za doprinos borbi protiv korona virusa

  Povodom Nacionalnog dana davanja, Srpski filantropski forum i Fond B92 dodelili su Mobi Banci i Telenoru povelje za izuzetan doprinos tokom borbe protiv koronavirusa i za razvoj dobročinstva i filantropije.

 • news-img
  02.10.2020.

  Telenor fondaciji dodeljena je nagrada Foundation empowering youth of the future

  Na zatvaranju Nedelje inovacije, održane u rezidenciji Švedskog ambasadora, Telenor fondaciji dodeljena je nagrada „Foundation empowering youth of the future“ za filantropski doprinos u polju mladih i obrazovanja. Nagradu dodeljuje AFA (Asocijacija za afirmaciju žena) globalna zajednica posvećena ekonomskom osnaživanju žena i njihovoj profesionalnoj afirmaciji.

 • news-img
  13.05.2020.

  Telenor dobitnik nagrade Virtus

  Telenor je dobitnik nagrade VIRTUS za dugoročno partnerstvo poslovnog i neprofitnog sektora u 2019. godini. Ova nagrada dodeljuje se kompanijama i pojedincima koji su na najdelotvorniji način doprinele opštem dobru. Telenor je ovo priznanje dobio za dvanaestogodišnje partnerstvo sa Dečjim fondom Ujedinjenih Nacija – UNICEF na programima edukacije dece i njihovih roditelja za bezbednu upotrebu interneta i prevencije digitalnog nasilja.