Menu
O TELENORU O NAMA DRUŠTVENA ODGOVORNOST TELENOR FONDACIJA NAGRADE I PRIZNANJA TELENOR DOBITNIK NAGRADE „CSR LIDER PROMENA“
NAZAD


Telenor dobitnik nagrade „CSR lider promena“


Februar 2016. – Kao dobitnik nagrade „Društveno odgovorni lider promena 2016“, kompanija Telenor dobila je priznanje Američke privredne komore za dugoročnu posvećenost razvoju srpskog društva.
 
Telenor je nagradu „Društveno odgovorni lider promena“ dobio kao priznanje za dugoročni doprinos srpskom društvu angažovanjem u okviru strateške inicijative Internet za sve i napore da se internet učini bezbednijim i sigurnijim mestom.
 
 „Već desetu godinu smo u Srbiji gde aktivno doprinosimo razvoju društva, sa težnjom da prednosti interneta i digitalnih usluga učinimo dostupnim svim građanima Srbije, ali i da internet učinimo bezbednijim i sigurnijim mestom.
 
To ne bi bilo moguće bez svesrdne pomoći naših partnera uz koje tu viziju pretvaramo u stvarnost, kontinuiranim i posvećenim radom koji će se nastaviti u budućnosti“, kaže Marija Vujanić, direktorka Komunikacija i spoljnih poslova Telenora Srbije.
 
Tradicionalne godišnje nagrade „Lideri promena 2016“ dodeljene su 25. februara na godišnjoj Generalnoj skupštini AmCham-a, a nagradu je u ime Telenora primila Jasmina Vignjević, menadžerka za odnose sa Vladom.
 
photo by:Miroslav Petrovic/BlackBoxPhoto