Reciklaža telefona

Share this:

Menu
O TELENORU O NAMA DRUŠTVENA ODGOVORNOST ODGOVORNO POSLOVANJE ŽIVOTNA SREDINA RECIKLAŽA TELEFONA

Share this:

 
Građani koji imaju stari ili neupotrebljiv mobilni telefon mogu ga doneti u bilo koju Telenorovu prodavnicu, odakle će biti prosleđen na reciklažu. Na ovaj način Telenor im pomaže da svoj uređaj odlože na bezbedan i ekološki način. Gotovo odmah po dolasku na srpsko tržište, pre osam godina, bili smo prvi operator u zemlji koji je pokrenuo reciklažu mobilnih telefona.
 
Tada smo motivisali i aktivirali veliki broj građana, bez obzira da li su bili naši korisnici ili ne, da zajedno doprinesemo zaštiti životne sredine i podignemo ekološku svest svih na još viši nivo.
 
Zbog velikog interesovanja, Telenor je od ove godine ponovo pokrenuo akciju reciklaže mobilnih telefona, sa ciljem kontinuiranog doprinosa rešavanju rastućeg problema elektronskog otpada, koji utiče na zagađenje životne sredine. 
 
Telenor širom Srbije pokrenuo pionirsku akciju recikliranja mobilnih telefona u svojim prodavnicama sa ciljem povećanja svesti građana o štetnosti baterija mobilnih telefona i o značaju recikliranja. U toj akciji, reciklirano je oko 75000 telefona, odnosno oko 8 tona materijala.