Eco Guerilla

Share this:

Menu
O TELENORU O NAMA DRUŠTVENA ODGOVORNOST ODGOVORNO POSLOVANJE ŽIVOTNA SREDINA ECO GUERILLA

Share this:

 
Telenor je partner novog serijala emisije Recycle bin Eco Guerilla emitovane na TV Prva, a ono što ovu emisiju dodatno čini posebnom su animirani filmovi čije su junake oživeli naši zaposleni.
 
Serijal se sastoji od 13 tematskih epizoda čiji je cilj da edukuju gledaoce i pojasne važnost zaštite životne sredine, a sadrže i primere odgovornog poslovanja kompanija i institucija iz različitih domena ekologije i „zelene industrije“.

Kao kompanija smo veoma posvećeni očuvanju životne sredine. Tu kulturu negujemo i među našim zaposlenima,  a ovo je još jedan od načina na pozovemo i druge da se edukuju i da nam se pridruže kroz jednostavne i svakodnevne korake.
 
Serijal smo učinili posebnim tako što je u okviru njega prikazano 13 animiranih crtanih filmova pod nazivom “Eko-minijature”. One daju i pozitivne primere koje bismo svi mogli jednostavno da sledimo u svakodnevnom životu, kao što je ušteda energije na poslu, goriva prilikom putovanja, reciklaža i mnoge druge.
 
Telenor je uzeo učešće u edukativno-zabavnoj emisiji „Recycle bin Eco Guerilla“ još 2012. godine,  sa ciljem da na kreativan način probudimo ekološku svest mladih. Tokom serijala naveli smo praktične primere koje smo primenili u našoj kompaniji u želji da podstaknemo gledaoce da razmišljaju o sopstvenom uticaju na okolinu u kojoj žive.

Pokrenuli smo i konkurs „Telenor Art Recycling“ namenjen umetnicima i drugima koji su bili inspirisani ekološkim pitanjima. Uz upotrebu elemenata neorganskog i neopasnog otpada nastala su kreativna ekološka umetnička dela, a autore najboljih nagradili smo vrednim nagradama.