Globalni ciljevi

Share this:

Menu
O TELENORU O NAMA DRUŠTVENA ODGOVORNOST GLOBALNI CILJEVI

Share this:

 

Podrži nove Globalne ciljeve i reci svima #Telleveryone

Telenor daje svoj doprinos kako bi se širom sveta podigla svest o 17 novih Globalnih ciljeva za održivi razvoj

 
Svetski lideri 193 zemlje članice Ujedinjenih nacija, obavezali su se na nove Globalne ciljeve za održivi razvoj u narednih 15 godina. Naša kompanija strastveni je zagovornik globalnog održivog razvoja koji pokreću mobilne tehnologije i povezanost. Kroz našu viziju osnaživanja društva, Telenor obezbeđuje neophodnu infrastrukturu, nove servise i proizvode koji stimulišu promenu i napredak. Telenor namerava da do 2017. godine  putem interneta poveže 200 miliona ljudi. Naše poslovanje, rešenja i usluge pokreću rast i od vitalnog su značaja za bolju budućnost – svih ljudi.
 

Globalni ciljevi #Globalgoals


Ovi ciljevi predstavljaju poziv na ujedinjenu akciju kako bi se okončali globalni problemi kao što su siromaštvo i glad, osiguralo kvalitetno obrazovanje, unapredili zdravlje i kvalitet života, rodna ravnopravnost... Globalni ciljevi teže tome da se podstaknu ekonomski rast, razvoj inovacija i infrastrukture i preduzmu koraci usmereni na očuvanje životne sredine, smanjenje otpada i očuvanje prirodnih resursa.
 
 

Reci svima #Telleveryone


Snaga Globalnih ciljeva je u snažnoj viralnoj podršci i apelima koji dolaze sa svih krajeva sveta. Što više ljudi bude saznalo za ciljeve , sa većim uspehom će se oni ostvariti. Pored Telenora, kampanju koja promoviše globalne ciljeve podržavaju i druge brojne kompanije i organizacije kao što su UNICEF, Fondacija Bila i Melinde Gejts, Google, Virgin, Wikipedia i Save the Children, kao i brojni istaknuti pojedinci. I vi možete da date svoj doprinos – recite svima za nove Globalne ciljeve #TellEveryone!
Saznajte više o Globalnim ciljevima.
 

 
Linkovi u nastavku su dostupni samo na engleskom jeziku. 

 
 
 
 
 
 
 

Budi deo generacije koja menja stvari