O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA
 • news-img
  27.11.2020.

  Telenor uvodi neograničeni mobilni internet za svoje korisnike

  Telenor, u okviru praznične ponude koja počinje danas i traje sve do 27. januara, uvodi nove Total tarifne planove sa neograničenim mobilnim internetom, po promotivnim cenama i mogućnosti kupovine uređaja na popustu. Time Telenor pruža podršku svima kojima je potrebna pouzdana i sigurna mreža da rade, uče ili gledaju video u visokoj rezoluciji kada su kod kuće ili u pokretu.

 • news-img
  23.10.2020.

  Najnovija serija telefona iPhone 12 u Telenoru

  Telenor nudi novu liniju iPhone 12 telefona, uključujući iPhone 12 Pro. Kupci će moći da naruče iPhone 12 Pro i iPhone 12 od 30. oktobra, koji će biti dostupni od 6. novembra.

 • news-img
  22.10.2020.

  Najnovije knjige – digitalno i bezbedno!

  Telenor i Bookmate organizuju Dane digitalne knjige koji će trajati od 23. oktobra do 6. novembra i tokom kojih će se svakodnevno, na posebno kreiranoj stranici na Telenorovom sajtu, objavljivati zanimljivi sadržaji. Svi zainteresovani moći će da se upoznaju sa najnovijim i najpopularnijim naslovima različitih izdavačkih kuća, pročitaju i poslušaju lične preporuke pisaca i autora ili pogledaju intervjue sa naratorima audio-knjiga.

 • news-img
  16.10.2020.

  Telenor pomaže roditeljima da budu bezbrižni uz Go Smart

  Novi Telenor Go Smart je sveobuhvatni tarifni paket prilagođen roditeljima i deci da pruži slobodno i bezbedno upravljanje prvim mobilnim telefonom, uz roditeljski nadzor.

 • news-img
  04.09.2020.

  Korisnici Telenora mogu da osiguraju svoje uređaje

  Telenor je u cilju unapređenja iskustva svojih korisnika omogućio svakome ko kupi novi telefon, tablet ili modem da može da ga osigura.

 • news-img
  19.08.2020.

  Ivan Bosiljčić, Voja Brajović i drugi čitaju knjige za vas

  Klasici ili moderna književnost, bajke za decu ili popularna psihologija - izbor je na vama, ali jedno je sigurno: zahvaljujući Bookmate-u i Telenoru, audio-knjige su konačno stigle u Srbiju. Popularni naslovi domaćih i stranih autora, u naraciji glumaca, TV i radio voditelja, spremni su za preslušavanje u svim prilikama, na mobilnim telefonima ili tabletima.

 • news-img
  10.08.2020.

  Završen ARLEMM 2020

  Koncertnim dešavanjem bez publike na Cvetnom trgu, koji je bio emitovan na Telenor Srbija YT kanalu, zvanično je završen ARLEMM 2020, prvi onlajn festival klasične muzike u našoj zemlji.

 • news-img
  05.08.2020.

  Najnovija serija telefona Samsung Galaxy Note 20 i Samsung Galaxy Note 20 Ultra u Telenoru

  Samsung Galaxy Note 20 i Samsung Galaxy Note 20 Ultra su najnoviji Samsung-ovi mobilni uređaji koje će Telenorovi korisnici moći da rezervišu od 5. do 20. avgusta putem Telenor sajta. Poslovni korisnici uređaj mogu rezervisati putem Moja Firma portala, svojih prodavaca ili u Telenor prodavnicama.

 • news-img
  22.07.2020.

  Zajednička ponuda Mobi Banke i Telenora: „Sjajan spoj“ za povoljniji tekući račun i još više interneta

  Telenor i Mobi Banka pokrenuli su zajedničku platformu „Sjajan spoj“, koja će omogućiti posebne pogodnosti zajedničkim klijentima – uz veće uštede i još više saobraćaja. Korisnicima je u okviru ponude na raspolaganju dodatni gigabajt besplatnog interneta, 50 odsto popusta na održavanje tekućeg računa, ali i još povoljniji kurs u onlajn menjačnici Mobi Banke za iznose do 3000 evra.

 • news-img
  20.07.2020.

  Četiri nova projekata Telenor fondacije

  Na nedavno raspisanom konkursu „Zamisli sve“, Telenor fondacija izabrala je četiri nova projekata, kojima će biti raspoređeno više od pet miliona dinara. U pitanju su projekti iz oblasti obrazovanja, socijalne inkluzije društveno ugroženih grupa, kulture, umetnosti i zaštite životne sredine.

 • news-img
  16.07.2020.

  ARLEMM 2020 na Telenor Srbija YT kanalu

  Emitovanjem koncertnih dešavanja sa Cvetnog trga, sinoć na Telenor YT kanalu, zvanično je počeo ARLEMM 2020 prvi onlajn festival klasične muzike u našoj zemlji.

 • news-img
  13.07.2020.

  ARLEMM 2020 putem Telenor mreže

  ARLEMM je prvi festival klasične muzike u našoj zemlji, čije će aktivnosti biti prikazane onlajn, a čiji početak i otvaranje možete pratiti na našem YouTube kanalu, 15. jula od 21 sat. Tada će se kocertnim dešavanjem bez publike, na Cvetnom trgu predstaviti gudački kvartet Škole za muzičke talente, solista na gitari – mladi, talentovani Milun Šunjevarić, i poznata kantautorka čarobnog glasa Katarina Pejak. U živom prenosu, upoznaćemo se sa vizijom i ciljevima festivala i mladim stvaraocima. Nakon koncerta, biće otvorene izložba Umetnički karavan, koji će na Cvetnom trgu trajati do 2. avgusta.

 • news-img
  02.07.2020.

  PPF osnovao Cetin grupu u regionu centralno-istočne Evrope

  PPF Telekom grupa objavila je završetak izdvajanja infrastrukture u Telenorovim poslovnim jedinicama u Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj, kao i osnivanje tri nove organizacije koje će poslovati u okviru Cetin grupe. Prateći strategiju Grupe, Telenor Srbija izdvojila je telekomunikacionu infrastrukturu u nezavisnu kompaniju pod nazivom Cetin d.o.o. Dve kompanije imaće različit operativni model, poslovnu orijentaciju i upravljački fokus.

 • news-img
  19.06.2020.

  Telenor najbolji na najnovijem uporednom testu kvaliteta mobilnih mreža u Srbiji

  Telenor Network has scored BEST IN TEST in the third independent Serbia Mobile Benchmarking conducted by international company UMLAUT during the time of crisis when traffic reached record heights. The categories tested were related to coverage, speed, and latency in data transmission, and Telenor Serbia won the highest results in all of them.

 • news-img
  15.06.2020.

  Telenor objavio godišnji izveštaj o održivom poslovanju 2019.

  U protekloj godini, kompanija Telenor prikupila je i reciklirala 67,85 tona elektronskog i električnog otpada, potrošnju električne energije u upravnim zgradama i prodavnicama smanjila za 19,42 odsto, dok je sa 223 hiljade novih korisnika elektronskog računa, sačuvala 1,3 miliona listova papira i 1,09 miliona koverti.