O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA
 • news-img
  18.10.2019.

  Najnovija iPhone 11 serija telefona u Telenoru

  iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max najnoviji su Apple-ovi mobilni uređaji koje će Telenorovi korisnici moći da rezervišu od danas do 24. oktobra putem Telenor sajta.

 • news-img
  15.10.2019.

  Telenor fondacija podržala novu sezonu koncerata klasične muzike za bebe

  U Galeriji Matice srpske započeta je nova sezona koncerata klasične muzike za bebe i roditelje u okviru projekta Odrastanje uz umetnost, koji realizuju Galerija Matice srpske u saradnji sa Beogradskom filharmonijom i Muzičkom omladinom Novog Sada i zahvaljujući partnerstvu sa Telenor fondacijom.

 • news-img
  19.09.2019.

  P3 objavio: Telenor mreža ponovo najbolja na testu

  Telenor mreža najbolja je na testu prema drugom nezavisnom merenju kvaliteta mobilnih mreža u Srbiji koje je sprovela međunarodna tehnološka kompanija P3. Telenor je imao najviši rezultat u čak pet od šest kategorija, koje se odnose na pokrivenost, brzinu preuzimanja i slanja podataka.

 • news-img
  12.09.2019.

  Telenor generalni sponzor Atletskog Saveza Srbije

  Kompanija Telenor novi je generalni sponzor Atletskog saveza Srbije (ASS). Ugovor koji će trajati tri godine potpisali su danas Veselin Jevrosimović, predsednik Atletskog saveza Srbije i Saša Filipović, izvršni komercijalni direktor Telenora u Srbiji. Uz generalno sponzorstvo, Telenor će podržati i projekat ASS-a „Brzinom do zvezda“ koji za cilj ima razvoj i promociju atletike i sportskog načina života među decom u 400 škola u Srbiji.

 • news-img
  29.08.2019.

  Uspostavljeno redovno funkcionisanje svih Telenor usluga

  U toku popodnevnih sati uspostavljeno je redovno funkcionisanje svih Telenor usluga i ne očekujemo dalje smetnje za korisnike.

 • news-img
  28.08.2019.

  Privremeno otežano ili onemogućeno korišćenje pojedinih Telenorovih servisa

  Usled tehničkih problema na Telenorovim internim sistemima, privremeno je otežano ili onemogućeno korišćenje pojedinih servisa, uključujući SMS i mobilni internet.

 • news-img
  08.08.2019.

  Nova Samsung Galaxy Note serija telefona u Telenoru

  Nakon premijernog predstavljanja najnovijih modela telefona Samsung Galaxy Note 10 i Samsung Galaxy Note10+ u „Barclays“ centru u Njujorku, Telenorovi korisnici će od sada moći da ih rezervišu.

 • news-img
  22.07.2019.

  Počeo 10. jubilarni ARLEMM

  Deseti jubilarni ARLEMM otvoren je u Arilju gala koncertom orkestra Metamorfozis pod umetničkim rukovodstvom violiniste Saše Mirkovića, posle čega je usledio nastup nemačkog saksofoniste Hejdena Čizoma sa kvartetom i Bojanom Zulfikarpašićem.

 • news-img
  10.07.2019.

  Pun telefon knjiga uz Telenor i Bookmate

  Telenorovoj ponudi digitalnih servisa ovog leta pridružio se i Bookmate, koji omogućava čitanje preko milion elektronskih knjiga i pristup 60 hiljada audio knjiga, uz 10 GB dodatnog interneta za njegovo korišćenje.

 • news-img
  28.06.2019.

  Telenor objavio godišnji izveštaj o održivom poslovanju

  Kompanija Telenor predstavila je godišnji izveštaj o održivom poslovanju za 2018. godinu.

 • news-img
  21.06.2019.

  Telenor pustio u rad prvu 5G baznu stanicu

  Puštanjem u rad prve 5G bazne stanice u Srbiji u Naučno – tehnološkom parku Beograd, kompanija Telenor kreirala je 5G okruženje koje od danas mogu koristiti domaće i strane kompanije, startapovi i studenti tehničkih fakulteta za razvoj rešenja na tehnologiji budućnosti.

 • news-img
  11.06.2019.

  Novi Biznis Total paketi za inovativan pristup korisnicima

  Od danas su Telenor Biznis korisnicima dostupna četiri nova Total paketa – Biznis Total 5, Biznis Total 15, Biznis Total 25 i Biznis Total 100. Novi Total Biznis paketi sadrže neograničene minute i poruke u domaćem saobraćaju, po 2 GB mesečno za Facebook, Instagram, Twitter, Viber i WhatsApp, internacionalne pozive po nižim cenama za 44 destinacije, a uz sve to, korisnici mogu da biraju i dodatne servise koji odgovaraju njihovom poslovanju.

 • news-img
  10.06.2019.

  Telenor dobio nagradu za najbolji brend!

  Prema nezavisnom istraživanju koje je sprovedeno u organizaciji časopisa Top Serbian Brands i portala bestoferbia.rs, kompanija Telenor dobila je prvo mesto za najbolji brend u kategoriji telekomunikacija.

 • news-img
  04.06.2019.

  Završen peti PozitivNI festival u Nišu!

  Festival je na konkursu „Zamisli sve“ podržala Telenor fondacija

 • news-img
  03.06.2019.

  10. jubilarni ARLEMM putem Telenor mreže

  Telenor, kao najbolja mreža u Srbiji, svim ljubiteljima muzike obezbediće stabilnu i visokokvalitetnu konekciju za potpuni doživljaj