O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA
 • news-img
  15.12.2018.

  Nagrade “Prof. dr Ilija Stojanović” za najbolje studente

  Nagrade „Prof. dr Ilija Stojanović“ dodeljene su danas najboljim studentima i autorima u oblasti telekomunikacija, u okviru proslave Dana Elektrotehničkog fakulteta. Nagradu tradicionalno, dvanaesti put zaredom dodeljuje Telenor fondacija.

 • news-img
  03.12.2018.

  Počelo je vreme darivanja u Telenoru

  Sezona praznika počinje, a u njoj korisnike Telenora očekuje mnoštvo iznenađenja i lepih poklona. Novogodišnja promocija postpejd korisnicima donosi do 15GB dodatnog interneta mesečno, kao i vaučere sa popustima za kupovinu telefona do 12 000 dinara. Uz novi paket „Telenor Pripejd plus“ korisnike očekuje 10GB i 10 000 minuta koji važe 15 dana, kao i mnoštvo poklona uz digitalni vaučer na Moj Telenor aplikaciji.

 • news-img
  20.11.2018.

  Telenor ima najbolju mobilnu mrežu u Srbiji - potvrdio RATEL

  Telenor ima najbolju mobilnu mrežu u Srbiji, najbolju 4G mrežu, najbolju 3G mrežu, najkvalitetnije internet iskustvo (web browsing) i najviši kvalitet govornog servisa, potvrđuje drugo nezavisno RATEL-ovo merenje kvaliteta mobilnih mreža u Srbiji 2018.

 • news-img
  15.10.2018.

  NBA aplikacija ekskluzivno u Telenoru

  Uoči nove NBA sezone, Telenor svojim korisnicima nudi aplikaciju „NBA League Pass“. Aplikacija omogućava svim ljubiteljima najveće košarkaške lige da na svojim mobilnim uređajima, bilo kada i bilo gde, gledaju utakmice uživo, snimke onih koje su propustili, kao i intervjue ili dokumentarne filmove sa zvezdama američke košarke.

 • news-img
  01.10.2018.

  Vršnjačkom edukacijom protiv digitalnog nasilja

  Na završnoj konferenciji u Velikoj Plani, održanoj u petak, 28. septembra, predstavljeni su rezultati projekta „Vršnjačkom edukacijom protiv digitalnog nasilja“, koji je sprovelo Udruženje građana „Svet reči“ uz podršku Telenor fondacije.

 • news-img
  19.09.2018.

  Nickelodeon Play i omiljeni dečiji junaci u Telenoru

  Telenor Srbija prvi u centralno - istočnoj Evropi svojim korisnicima nudi autentičnu mobilnu aplikaciju jednog od najpopularnijih dečijih kanala Nickelodeon. Ovo je ujedno i prvo partnerstvo Viacom grupe u regionu u domenu mobilnih sadržaja za decu.

 • news-img
  07.09.2018.

  Digitalna nastava za decu iz ugroženih grupa

  Telenor fondacija u saradnji sa udruženjem Romkinja „Nada“, obezbedila je interaktivna nastavna sredstva kao pomoć i dodatnu podršku učenicima u savladavanju početnog čitanja i pisanja. Članice udruženja, pedagoške asistentkinje u Aleksincu, prošle su i obuku za ovaj vid nastave. Cilj projekta je da se poveća broj romske dece koja će završiti osnovnu školu na teritoriji opštine Aleksinac.

 • news-img
  24.08.2018.

  Majk Mišel (Mike Michel) novi generalni direktor Telenora Srbije

  Majk Mišel imenovan je za novog generalnog direktora Telenora u Srbiji, koji je deo PPF grupe, a na dužnost će stupiti najkasnije 1. oktobra 2018.

 • news-img
  31.07.2018.

  PPF grupa završila preuzimanje telekomunikacionih kompanija Telenora u zemljama Centralnoistočne Evrope

  PPF grupa je završila sa preuzimanjem telekomunikacionih kompanija mobilnog operatora Telenora u Centralnoistočnoj Evropi, tačnije u Mađarskoj, Bugarskoj, Crnoj Gori i Srbiji

 • news-img
  30.07.2018.

  Svečano zatvorena manifestacija ARLEMM 2018

  ARLEMM 2018 je na ostrvu „Uski vir“ u predivnom ambijentu oko kojega protiče reka Rzav i ove godine publici priuštio dve nezaboravne festivalske večeri uz bendove Baobab, YU Grupa, Divanhana i Neverne bebe. Uz zvukove rokenrola, manifestacija se polako bližila kraju i nakon 16 dana i noći svečano je zatvorena sinoć nastupom hora „Sveti Stefan Dečanski“ pod upravom dirigenta Tamare Petijević.

 • news-img
  14.07.2018.

  Otvoren deveti ARLEMM; prvi put prenos uživo putem Telenor 4G mreže

  Gala koncertom Orkestra Škole za muzičke talente iz Ćuprije sa solistom Draganom Đorđevićem Suzukijem na violončelu, večeras je otvorena deveta po redu Ariljska letnja muzička manifestacija – ARLEMM 2018.

 • news-img
  06.07.2018.

  Prvaci u 280 osnovnih škola učili kroz interaktivnu nastavu

  U okviru projekta „Unapređenje digitalne pismenosti pomoću IKT-a u osnovnim školama u Srbiji“, koji je podržala Telenor fondacija, deset osnovnih škola u Srbiji opremljeno je Coprix interaktivnim bukvarima, aplikacijama za učenje matematike i engleskog jezika, interaktivnim tablama i tabletima

 • news-img
  15.06.2018.

  Svako četvrto dete u predškolskom uzrastu poseduje digitalni uređaj

  Deca u sve ranijem uzrastu počinju da koriste internet, a roditelji nemaju dovoljno znanja i veština da ih zaštite od mogućih zloupotreba, pokazalo je istraživanje nastalo u okviru projekta „Bezbedan internet za celu porodicu“ koji sprovodi UNICEF u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, uz podršku kompanije Telenor.

 • news-img
  05.06.2018.

  Totalno sve za desetku, ovog leta uz Telenor

  Ovog leta, pripejd i postpejd korisnike Telenora u okviru novih ponuda očekuju besprekorno iskustvo, mnoštvo sadržaja uz digitalne servise i dovoljno gigabajta za njihovo korišćenje. Total postpejd paketi omogućavaju neograničene razgovore i poruke, uz izbor omiljenih digitalnih servisa, dok pripejd ponuda donosi korisnicima digitalni vaučer na moj Telenor aplikaciji, kojim tokom deset nedelja mogu da dobiju deset poklona u vidu interneta i minuta.

 • news-img
  02.06.2018.

  Ariljska letnja muzička manifestacija uživo putem Telenor mreže

  Kako bi umetnost bila dostupna sto većem broju ljudi, ove godine biće omogućen prenos dešavanja sa ARLEMM-a 2018 uživo putem Telenor mreže. Svi koji požele, gde god da se nalaze, moći će da prate koncerte i ostale sadržaje manifestacije na Telenor YouTube kanalu.