Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA
 • news-img
  31.07.2018.

  PPF grupa završila preuzimanje telekomunikacionih kompanija Telenora u zemljama Centralnoistočne Evrope

  PPF grupa je završila sa preuzimanjem telekomunikacionih kompanija mobilnog operatora Telenora u Centralnoistočnoj Evropi, tačnije u Mađarskoj, Bugarskoj, Crnoj Gori i Srbiji

 • news-img
  30.07.2018.

  Svečano zatvorena manifestacija ARLEMM 2018

  ARLEMM 2018 je na ostrvu „Uski vir“ u predivnom ambijentu oko kojega protiče reka Rzav i ove godine publici priuštio dve nezaboravne festivalske večeri uz bendove Baobab, YU Grupa, Divanhana i Neverne bebe. Uz zvukove rokenrola, manifestacija se polako bližila kraju i nakon 16 dana i noći svečano je zatvorena sinoć nastupom hora „Sveti Stefan Dečanski“ pod upravom dirigenta Tamare Petijević.

 • news-img
  14.07.2018.

  Otvoren deveti ARLEMM; prvi put prenos uživo putem Telenor 4G mreže

  Gala koncertom Orkestra Škole za muzičke talente iz Ćuprije sa solistom Draganom Đorđevićem Suzukijem na violončelu, večeras je otvorena deveta po redu Ariljska letnja muzička manifestacija – ARLEMM 2018.

 • news-img
  06.07.2018.

  Prvaci u 280 osnovnih škola učili kroz interaktivnu nastavu

  U okviru projekta „Unapređenje digitalne pismenosti pomoću IKT-a u osnovnim školama u Srbiji“, koji je podržala Telenor fondacija, deset osnovnih škola u Srbiji opremljeno je Coprix interaktivnim bukvarima, aplikacijama za učenje matematike i engleskog jezika, interaktivnim tablama i tabletima

 • news-img
  15.06.2018.

  Svako četvrto dete u predškolskom uzrastu poseduje digitalni uređaj

  Deca u sve ranijem uzrastu počinju da koriste internet, a roditelji nemaju dovoljno znanja i veština da ih zaštite od mogućih zloupotreba, pokazalo je istraživanje nastalo u okviru projekta „Bezbedan internet za celu porodicu“ koji sprovodi UNICEF u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, uz podršku kompanije Telenor.

 • news-img
  05.06.2018.

  Totalno sve za desetku, ovog leta uz Telenor

  Ovog leta, pripejd i postpejd korisnike Telenora u okviru novih ponuda očekuju besprekorno iskustvo, mnoštvo sadržaja uz digitalne servise i dovoljno gigabajta za njihovo korišćenje. Total postpejd paketi omogućavaju neograničene razgovore i poruke, uz izbor omiljenih digitalnih servisa, dok pripejd ponuda donosi korisnicima digitalni vaučer na moj Telenor aplikaciji, kojim tokom deset nedelja mogu da dobiju deset poklona u vidu interneta i minuta.

 • news-img
  02.06.2018.

  Ariljska letnja muzička manifestacija uživo putem Telenor mreže

  Kako bi umetnost bila dostupna sto većem broju ljudi, ove godine biće omogućen prenos dešavanja sa ARLEMM-a 2018 uživo putem Telenor mreže. Svi koji požele, gde god da se nalaze, moći će da prate koncerte i ostale sadržaje manifestacije na Telenor YouTube kanalu.

 • news-img
  27.04.2018.

  Telenor ponovo među tri najpoželjnija poslodavca u Srbiji

  Telenor je drugi najpoželjniji poslodavac u Srbiji, što je pomak za jedno mesto u odnosu na prethodni put kada je rađeno istraživanje. Nezavisnu anketu na tržitšu „Najpoželjniji poslodavac 2018" sproveo je Infostud i obuhvatila je više od 10.000 ispitanika.

 • news-img
  26.04.2018.

  Obeležen Telenor Dan devojčica u IKT-u

  Finale takmičenja „Uhvati ideju u digitalnom svetu”, koje je organizovalo Udruženje poslovnih žena Srbije uz podršku Telenor fondacije, dobilo je svoje pobednice. Takmičenje je održano povodom obeležavanja Međunarodnog Dana devojčica u Informaciono – komunikacionim tehnologijama, s ciljem da se devojčice osnaže prilikom odabira budućih profesija, kao i da se podstaknu da, pri razmišljanju o profesionalnoj orijentaciji, budu vođene ličnim interesovanjima i talentima.

 • news-img
  23.04.2018.

  Pametne solarne klupe u Velikoj Plani uz podršku Telenor fondacije

  Dve pametne solarne klupe u Velikoj Plani, postavljene na centralnim gradskim lokacijama, građanima će omogućiti punjenje pametnih uređaja uz pomoć solarne energije, kao i Telenor internet. Klupe je obezbedila Telenor fondacija, u saradnji sa opštinom Velika Plana

 • news-img
  21.04.2018.

  #TrkaZaPetlju: Više od 500 učesnika Beogradskog maratona iz sedam kompanija u trci za programiranje u školama

  Udruženi oko jednog cilja, više od 500 učesnika današnjeg Beogradskog maratona trčalo je pod zastavom Inicijative Digitalna Srbija. Ideja ove akcije bila je da se zajednički iskaže javna podrška i prikupe sredstva za dalji razvoj besplatnog portala petlja.org koji osnovcima u Srbiji daje mogućnost da naprave svoje prve programerske korake.

 • news-img
  10.04.2018.

  10.350 učenika i 1.100 roditelja i nastavnika edukovano o bezbednom internetu

  Prema izveštaju o održivom poslovanju kompanije, Telenor je i tokom 2017. godine stavio jak fokus na bezbednost dece na internetu. U saradnji sa UNICEF-om i Fondacijom Tijana Jurić, ostvareni su značajni rezultati, ali su i najavljeni sledeći strateški koraci u ovoj važnoj oblasti.

 • news-img
  21.03.2018.

  Telenor prodaje svoje poslovanje u regionu centralne i istočne Evrope PPF grupi za 2,8 milijardi evra

  Telenor grupa potpisala je ugovor o prodaji svog poslovanja u regionu centralne i istočne Evrope sa PPF grupom u vrednosti od 2,8 milijardi evra.

 • news-img
  26.02.2018.

  Puna kuća interneta uz „Telenor Home“

  Kako bi izgledao vaš digitalni život u 150GB? Filmofili mogu da pogledaju 150 epizoda omiljene serije, ljubitelji muzike da preslušaju 35 000 pesama, vredni da pošalju 60 000 mejlova a radoznali da surfuju internetom oko 7000 sati.

 • news-img
  31.01.2018.

  Finansijski rezultati Telenora Srbije za četvrti kvartal 2017-te

  Telenor grupa objavila je danas finansijske rezultate za četvrti kvartal 2017. godine.