O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA
 • news-img
  20.12.2014.

  Osmu godinu zaredom dodeljene nagrade „Profesor dr Ilija Stojanović”

  Tradicionalno, osmu godinu zaredom, najboljim studentima katedri za telekomunikacije, autorima najboljih stručnih radova konferencije TELFOR 2014 i autoru najboljeg stručnog rada objavljenog u međunarodnom časopisu, Telenor fondacija dodelila je nagrade “Prof. dr Ilija Stojanović”.

 • news-img
  06.12.2014.

  Novinarnica - novi digitalni servis u Telenoru

  National Geographic, Politikin zabavnik, Grazia i Cosmopolitan − samo su neki od magazina koje Telenorovi korisnici, zahvaljujući digitalnom servisu Novinarnica, od sada mogu da čitaju u svakom trenutku, bez obzira na to gde se nalaze.

 • news-img
  05.12.2014.

  Besplatni internet za Facebook, Twitter i WhatsApp

  Svi oni koji postanu Telenorovi pripejd korisnici za vreme praznične promocije dobijaju besplatan internet za korišćenje servisa Facebook, Twitter i WhatsApp do kraja februara. Ta ponuda će automatski biti dostupna u momentu kada korisnik aktivira pripejd karticu na svom telefonu.

 • news-img
  03.12.2014.

  Kupovina telefona u svakom trenutku

  Telenor je prvi operator u Srbiji koji uvodi mogućnost kupovine mobilnog telefona u svakom trenutku, i to na rate bez kamate. Ponuda važi za nove i postojeće Telenorove korisnike koji nisu pod ugovornom obavezom, a odluče se za ovu opciju prilikom kupovine telefona.

 • news-img
  01.12.2014.

  Telenorova novogodišnja ponuda

  Dolaze nam novogodišnji praznici, a sa njima i vreme darivanja, čestitanja i slavlja. Tim povodom, Telenor će i ovog prazničnog decembra i januara obradovati svoje korisnike specijalnim popustom na 20 atraktivnih modela.

 • news-img
  29.11.2014.

  50 odsto više saobraćaja za Telenorove poslovne korisnike

  Poslovni korisnici koji posete Telenor prodavnice i sklope novi ili obnove postojeći ugovor dobiće 50 odsto više minuta, SMS poruka i megabajta u naredne dve godine uz tarifne pakete Moja Firma. Ova ponuda uključuje i pozive ka više od 25 zemalja sveta kao i roming minute, u zavisnosti od toga za koji se paket odluče.

 • news-img
  28.11.2014.

  Računari i besplatan pristup internetu za dečje odeljenje Instituta za ortopedsko-hiruške bolesti

  Deca koja se nalaze na kraćem ili dužem bolničkom lečenju na Institutu za ortopedsko-hirurške bolesti na Banjici moći će da prate školsko gradivo i da slobodno vreme ispune pretraživanjem zanimljivih sadržaja na internetu zahvaljujući Telenor fondaciji.

 • news-img
  26.11.2014.

  Telenor upozorava korisnike da ne odgovaraju na SMS-ove sa nepoznatih brojeva

  Telenor upozorava korisnike da ne odgovaraju na SMS poruke i ne uzvraćaju međunarodne pozive ukoliko nisu sigurni u identitet onoga koji poziva, jer je najverovatnije reč o prevari.

 • news-img
  25.11.2014.

  Telenorov PLAVI KARAVAN posetio pet gradova u Srbiji

  Više od 250 zaposlenih u Telenoru zamenilo je svoja redovna radna mesta trgovima i glavnim ulicama u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu i Subotici i odgovaralo na pitanja korisnika u okviru Telenorovog Plavog karavana.

 • news-img
  17.11.2014.

  Besplatan Telenor internet i u Botaničkoj bašti

  Nedavno renovirana, Botanička bašta „Jevremovac“, postala je još jedno od mesta na kojima posetioci mogu da koriste besplatan internet, zahvaljujući Telenorovom projektu otvaranja internet parkova širom Srbije već sedmu godinu za redom.

 • news-img
  16.11.2014.

  Proglašeni pobednici konkursa za Telenorov Samit mladih u Oslu

  Martin Pantović iz Kraljeva i Daniel Šaranović iz Pančeva su pobednici Telenorovog konkursa za Samit mladih i na najbolji način su odgovorili na izazov o tome kako digitalne komunikacije mogu doprineti pozitivnim društvenim promenama

 • news-img
  15.11.2014.

  Prodat prvi iPhone

  Zvanično prvi iPhone uređaj prodat je u Telenoru minut nakon ponoći. Svečano uručenje prestižnog telefona, znatiželjni kupci u redovima, gužva u Telenorovoj prodavnici u Knez Mihailovoj ulici – sve je bilo nalik atmosferi u gradovima širom sveta u kojima se iPhone pojavi.

 • news-img
  05.11.2014.

  Noć za pamćenje u Telenoru uz iPhone

  Svi koji žele da se pohvale da su među prvim vlasnicima novog iPhone-a u Srbiji, neka dođu u Telenorovu prodavnicu u Knez Mihailovoj ulici 30. oktobra od 23 sata.

 • news-img
  03.11.2014.

  Finansijski rezultati za treći kvartal 2014.

  Kompanija Telenor Srbija u trećem kvartalu 2014. godine ostvarila je prihod od 11,1 milijardi dinara. Ne računajući promenu cena interkonekcije, prihodi su uvećani za 1% u poređenju sa trećim kvartalom 2013. godine. Broj korisnika iznosi 3,2 miliona, što je broj jednak onom iz istog perioda prošle godine.

 • news-img
  30.10.2014.

  Počinje prodaja iPhone-a u Telenoru

  iPhone 6 i iPhone 6 Plus od 24. oktobra dostupni su za kupovinu putem Telenorove veb prodavnice. Najstrastveniji ljubitelji ovih dugoočekivanih uređaja mogu da budu među prvima koji će iskusiti njihove napredne osobine u Telenor pametnoj mreži.