O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA U NOVU GODINU SA MNOGO INTERNETA

U NOVU GODINU SA MNOGO INTERNETA

Telenor postpejd korisnici, u periodu od 1. decembra 2017. godine do 31. januara 2018. godine mogu iskoristiti praznični popust od 5000 dinara na čak 25 telefona.

U okviru novogodišnje ponude, novi i postojeći Telenor korisnici mogu lako i jednostavno da odaberu jednu od sedam tarifa koje nude neograničene minute i poruke ka svim mrežama. U okviru Play+ 20, Play+ 30, Play+40 i Premium+, postpejd korisnici imaju i do 15 GB interneta i, u zavisnosti od paketa, čak do 40 GB interneta za Telenor aplikacije. U zavisnosti od broja aplikacija koje mogu besplatno aktivirati u paketu, korisnici dobijaju 10 GB po aplikaciji, uključujući i premijum servise - HBO GO i Deezer.

Novi Telenor pripejd korisnici u novogodišnje praznike ulaze sa 2GB besplatnog interneta i neograničenim minutima u mreži, koji su na raspolaganju 7 dana od dopune. Ova ponuda aktivna je od 1. decembra 2017. godine do 1. marta 2018. godine.

Svim pripejd korisnicima Telenor daje 20 GB za dve aplikacije po izboru - Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter ili Viber. Nakon 30 dana, korisnici mogu promeniti aplikacije koje žele da koriste. Besplatan internet za dve aplikacije Telenor pripejd korisnici mogu aktivirati putem Moj Telenor aplikacije ili portala.

Uz velike količine internet saobraćaja u najvećoj 4G mreži u Srbiji, Telenor korisnici mogu da iskoriste pun potencijal svih Telenor servisa i aplikacija.