Telenor pripejd sa 1GB interneta mesečno, uz Samsung Galaxy J

Share this:

Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR PRIPEJD SA 1GB INTERNETA MESEČNO, UZ SAMSUNG GALAXY J

Share this:

NAZAD
 
Kupi Samsung Galaxy J (J3, J5 i J7, 2016) kod ovlašćenih distributera Samsung uređaja (izuzev prodavnica mobilnih operatera) i na poklon ćeš dobiti Telenor pripejd karticu sa specijalnom promocijom koja sadrži:

  • Samsung 1GB promo dodatak – 1GB interneta u domaćem saobraćaju koji se besplatno aktivira putem Moj Telenor aplikacije i važi 30 dana od dana aktivacije. U periodu od 12 meseci od aktivacije kartice, na svakih 30 dana možeš ponovo besplatno da aktiviraš 1GB. 
  • Besplatan internet za 2 aplikacije po izboru (Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter ili Viber) na Moj Telenor aplikaciji – na svakih 30 dana možeš besplatno da promeniš odabranu aplikaciju, a ovaj benefit ti je dostupan sve dok si Telenor pripejd korisnik.

Promocija važi za sve korisnike koji kupe Samsung Galaxy serije J u slobodnoj prodaji i aktiviraju Telenor pripejd poklon karticu u promotivnom periodu od 17.07.2017. do 30.09.2017. ili dok traju zalihe.Detaljnije

 

Način aktivacije i uslovi korišćenja:


  • Samsung 1GB promo dodatak aktivira se isključivo putem Moj Telenor aplikacije. 1GB važi samo u domaćem saobraćaju, a neiskorišćeni internet saobraćaj se ne prenosi u naredni mesec. 
  • Besplatan internet za 2 aplikacije po izboru (Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter ili Viber) aktivira se isključivo putem Moj Telenor aplikacije ili Portala. Nakon odabira 2 aplikacije, aktivacija svake sledeće se naplaćuje prema važećem cenovniku.


Ovim korisnicima nije dostupna aktuelna komercijlna ponuda za nove Telenor pripejd korisnike – Promo dodatak sa neograničenim minutima u mreži i 2GB interneta, koji važe 7 dana od aktivacije Promo dodatka.

Za više informacija o promociji, posetite sajt Samsung Srbija.