O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR FORUM – NOVI KANAL KOMUNIKACIJE

Telenor ForUm – novi kanal komunikacije

Telenor Srbija je danas lansirao digitalnu platformu - Telenor ForUm, u okviru kojeg će korisnici imati mogućnost razmene znanja i iskustva kroz diskusije na različite teme. Cilj je da se stvori jedinstvena digitalna baza znanja za Telenorove korisnike i sve ljubitelje modernih tehnologija.

Pored uzajamne komunikacije i angažovanja, članovi foruma će imati i takozvane Drugare (Buddies). „Drugar“ će biti osoba iz Telenora, koja će biti podrška svim članovima ForUma.

„Zajedno sa već postojećim online kanalima komunikacije sa korisnicima, Telenor Forum je iskorak kompanije ka daljem uvezivanju i razvoju digitalnih kanala korisničke službe Telenora, koji je podstaknut promenama u navikama korisnika i konstantno rastućom digitalizacijom društva,“ kaže Mikkel Noesgaard, izvršni direktor marketinga Telenora Srbija.

Telenor ForUm je deo redizajniranog www.telenor.rs sajta, smešten u okviru sekcije Podrška. Pored nove platforme, svi korisnici imaju mogućnost da svoja pitanja, predloge ili jednostavno utiske o uslugama podele sa agentima korisničke službe, putem već postojećeg digitalnog kanala podrške – Telenor Live Chat servisa. Takođe, Telenor je na raspolaganju svim svojim korisnicima i putem društvenih mreža - Telenorove zvanične Facebook strane i naloga na Twitter-u.