Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA „SMARTIĆ PRVI TRENING“ - SPORT I KOMUNIKACIJA ZA NAJMLAĐE
NAZAD

„Smartić Prvi trening“ - sport i komunikacija za najmlađe

Više od 1000 mališana danas se na Adi Ciganliji upoznavalo sa različitim sportovima, od onih najpopularnijih kao što su fudbal, tenis, košarka, plivanje, do drugih, manje poznatih sportskih disciplina na sajmu školica sporta - „Smartić Prvi trening“.

 

Na sportskim terenima na Adi Ciganliji predstavilo se preko 20 sportskih školica  sa ciljem da podignu svest roditelja u Srbiji o značaju fizičke aktivnosti dece za očuvanje zdravlja, razvoj motorike i stvaranje lepšeg i kvalitetnijeg života.

 

Telenor, kao partner događaja, ovom prilikom predstavio je novi Play Start paket, osmišljen da najmlađima omogući zabavne i sigurne sadržaje i jednostavnu komunikaciju. Paket omogućava 3GB interneta, neograničene pozive i poruke ka dva omiljena broja, 50 minuta i poruka ka svim mrežama, uz 10GB interneta za gledanje omiljenih crtaća i igranje igrica putem aplikacije Nickelodeon Play.

 

Roditelji su sa mališanima bili u prilici i da testiraju Smartić satiće, da igraju zanimljive igre i fotografišu se sa Nickelodeon junacima.

 

  

Više informacija o ponudi na sajtu Telenora