Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA ODRŽAN REGIONALNI TURNIR U CLASH ROYALE-U TELENOR ARENI NA GAMES.CON FESTIVALU
NAZAD
 

Održan regionalni turnir u Clash Royale-u Telenor areni naGames.CON festivalu


5000 takmičara iz Srbije iz Crne Gore, kao i igrači izBugarske borili su se za učešće na turniru tokom kvalifikacija


U okviru ovogodišnjeg Games.CON festivala „Telenor arena“ bilaje otvorena za najbolje nacionalne i regionalne Clash Royal igrače. Najboljih 8takmičara iz Srbije, Crne Gore i Bugarske imali su priliku da odmere snage ibore se za titulu regionalnog Clash Royale turnira.  

Pobednik regionalnog takmičenja je Matija Nikolić – Matija3D iz Srbije, koji je u finalu pobedio igrača iz Bugarske - Valentina FedeevTodorova. Treće mesto pripalo je Nikoli Popoviću, koji je dan pre toga osvojiotitulu šampiona Srbije.

Pored titula Clash Royale kralja, pobednici su osvojili ivredne novčane nagrade. Prvoplasirani igrač osvojio je i Samsung Galaxy Tab S3,dok su osvajači drugog i trećeg mesta dobili Samsung Galaxy S8.

Velikom nacionalnom finalu, koje je odigrano u petak 15.decembra u Telenor areni, predhodila su četiri kvalifikaciona onlajn turnira ukojima je učestvovalo 4.000 takmičara iz Srbije. Samo 16 najboljih dobilo jepriliku da se bori za titulu nacionalnog šampiona, dok je osam igrača  ukrstilo virtuelna koplja sa najboljima izCrne Gore i Bugarske.

Nakon velikog prošlogodišnjeg uspeha, ovogodišnji GamesConkoji je zauzeo tri hale Beogradskog sajma, otvoren je za predstavnike svetskeindustrije igara, domaće developere, distributere opreme za gejming, eSsportsasocijacije, medijie, izdavačke kuće i striparnice, YouTubere i najboljekosplejere.