O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA BESPLATAN FACEBOOK ZA TELENOR PRIPEJD KORISNIKE

Besplatan Facebook za Telenor pripejd korisnike

Heroj nove Telenorove pripejd kampanje, Danijela Veselinović je prva devojka u istoriji Srbije koja vodi duvački orkestar

Svim pripejd korisnicima Telenor je omogućio godinu dana besplatnog interneta za korišćenje najpopularnije društvene mreže Facebook. Uz to, svi novi korisnici koji u periodu od 01.03.2016. do 01.06.2016 aktiviraju Telenor pripejd SIM karticu dobijaju i 50% popusta na Dodaj i  Klik tarifne dodatke u prvih 31 dan od aktivacije.

„Trubačka princeza“ osvaja svet muzikom

Telenor podstiče i podržava mlade ljude koji veruju u sebe i imaju snagu i volju da pokreću svet. Danijela Veselinović iz Arilja je heroj po kojoj će korisnici prepoznati novu Telenor pripejd ponudu. Uspeh i strast ove mlade devojke, prema muzici, ali i sportu, inspirisala je  Telenor da ispriča njenu priču kroz kratki dokumentarni film „Disanje“, koji se može pogledati na Youtube kanalu kompanije.

Tokom prva tri meseca, besplatni internet za korišćenje Fejsbuka, novim pripejd korisnicima aktivira se automatski. Nakon toga, novi, kao i postojeći pripejd korisnici mogu da aktiviraju besplatan servis putem aplikacije ili portala Moj Telenor.

Telenor pokriva celu Srbiju brzim mobilnim internetom i omogućava besprekorno korišćenje Facebook društvene mreže.

Više informacija o pripejd ponudi možete pronaći na www.telenor.rs