O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA
 • news-img
  02.07.2020.

  PPF osnovao Cetin grupu u regionu centralno-istočne Evrope

  PPF Telekom grupa objavila je završetak izdvajanja infrastrukture u Telenorovim poslovnim jedinicama u Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj, kao i osnivanje tri nove organizacije koje će poslovati u okviru Cetin grupe. Prateći strategiju Grupe, Telenor Srbija izdvojila je telekomunikacionu infrastrukturu u nezavisnu kompaniju pod nazivom Cetin d.o.o. Dve kompanije imaće različit operativni model, poslovnu orijentaciju i upravljački fokus.

 • news-img
  19.06.2020.

  Telenor najbolji na najnovijem uporednom testu kvaliteta mobilnih mreža u Srbiji

  Telenor Network has scored BEST IN TEST in the third independent Serbia Mobile Benchmarking conducted by international company UMLAUT during the time of crisis when traffic reached record heights. The categories tested were related to coverage, speed, and latency in data transmission, and Telenor Serbia won the highest results in all of them.

 • news-img
  15.06.2020.

  Telenor objavio godišnji izveštaj o održivom poslovanju 2019.

  U protekloj godini, kompanija Telenor prikupila je i reciklirala 67,85 tona elektronskog i električnog otpada, potrošnju električne energije u upravnim zgradama i prodavnicama smanjila za 19,42 odsto, dok je sa 223 hiljade novih korisnika elektronskog računa, sačuvala 1,3 miliona listova papira i 1,09 miliona koverti.

 • news-img
  08.06.2020.

  Telenor pobednik takmičenja South East Europe Customer Experience Awards

  Telenor je na nedavno održanom regionalnom takmičenju South East Europe Customer Experience Awards osvojio četiri pojedinačne nagrade i proglašen je ukupnim pobednikom takmičenja.

 • news-img
  01.06.2020.

  Telenor prvi u Srbiju uveo Drivey uslugu

  Telenor, prepoznavši značaj IoT tehnologije (internet stvari), prvi je operator na tržištu Srbije koji korisnicima donosi inovativnu uslugu Drivey za povezivanje, analizu i praćenje najvažnijih informacija o ispravnosti i kretanju vozila, kao i ponašanju vozača tokom vožnje.

 • news-img
  13.05.2020.

  Telenor dobitnik nagrade Virtus

  Telenor je dobitnik nagrade VIRTUS za dugoročno partnerstvo poslovnog i neprofitnog sektora u 2019. godini. Ova nagrada dodeljuje se kompanijama i pojedincima koji su na najdelotvorniji način doprinele opštem dobru. Telenor je ovo priznanje dobio za dvanaestogodišnje partnerstvo sa Dečjim fondom Ujedinjenih Nacija – UNICEF na programima edukacije dece i njihovih roditelja za bezbednu upotrebu interneta i prevencije digitalnog nasilja.

 • news-img
  25.04.2020.

  Donacija Mobi Banke i Telenora za pomoć zdravstvenim ustanovama

  Mobi Banka i Telenor u saradnji sa Fondom B92 donirali su sredstva za nabavku šest infuzionih i jedne špric pumpe koje će biti isporučene zdravstvenim ustanovama u Srbiji kao pomoć u borbi protiv COVID-19.

 • news-img
  24.04.2020.

  Apple usluge su sada dostupne i u Srbiji

  Kompanija Apple objavila je da još više kupaca širom sveta, među kojima su i korisnici iz Srbije, mogu uživati u najpopularnijim Apple-ovim uslugama.

 • news-img
  24.04.2020.

  Generalni direktor Telenora Srbija postao predsednik Saveta stranih investitora

  Savet stranih investitora je objavio promene u upravi. Majk Mišel, generalni direktor Telenora Srbija je novoizabrani predsednik Saveta stranih investitora.

 • news-img
  17.04.2020.

  iPhone SE u Telenoru

  Telenor Srbija će u svoju ponudu uvrstiti moćan i pristupačan novi iPhone SE. Sa A13 Bionic, najbržim čipom do sada na pametnom telefonu, iPhone SE nudi neuporedive performanse u odnosu na svoje prethodnike. Ističe se odličnim trajanjem baterije i sistemom sa jednom kamerom koja omogućava portretni režim.

 • news-img
  15.04.2020.

  Kod kuće uz društvene mreže

  Kao deo podrške da ostanu kod kuće, Telenor svojim privatnim i poslovnim korisnicima daje besplatni pristup društvenim mrežama Facebook, Instagram, Twitter i WhatsApp. Aktivacijom dodatka Društvene Mreže #OstaniKodKuce korisnici dobijaju 30 dana korišćenja usluge sa 10 GB po svakoj aplikaciji.

 • news-img
  10.04.2020.

  Dostupnost Telenor digitalnih servisa na Huawei P40 seriji telefona

  Uvek vodimo računa da naši korisnici dobiju sve informacije o modelima telefona pre same kupovine. Tako smo sigurni da ste/su napravili pravi izbor i da odabrani model odgovara na sve vaše/njihove zahteve.

 • news-img
  06.04.2020.

  Telenor omogućava građanima da ostanu povezani i kod kuće

  Kao deo podrške svima da ostanu kod kuće, Telenor svojim korisnicima daje besplatni internet za korišćenje Bookmate i Nickelodeon digitalnih servisa kako bi mogli neograničeno da čitaju onlajn i gledaju dečije programe.

 • news-img
  02.04.2020.

  Telenor fondacija donirala 50 hiljada evra za borbu protiv COVID-19

  Telenor fondacija je u borbi protiv korona virusa donirala 50 hiljada evra UNICEF-u za nabavku zaštitne opreme neophodne zdravstvenim radnicima i higijenskih paketa za 1300 najugroženijih porodica širom zemlje.

 • news-img
  27.03.2020.

  Glasovni saobraćaj i mobilni internet rastu iz dana u dan

  Glasovni saobraćaj u Telenor mreži dostigao je rekordne vrednosti za vreme vanrednog stanja, čak 50 odsto više u odnosu na vrednosti u prethodnom periodu. Tokom ili nakon važnih objava na TV-u, dostiže rekordne vrednosti koje iznose i do 50 procenata porasta u odnosu na slične skokove, kao što je to novogodišnja noć.