Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA
 • news-img
  15.06.2018.

  Svako četvrto dete u predškolskom uzrastu poseduje digitalni uređaj

  Deca u sve ranijem uzrastu počinju da koriste internet, a roditelji nemaju dovoljno znanja i veština da ih zaštite od mogućih zloupotreba, pokazalo je istraživanje nastalo u okviru projekta „Bezbedan internet za celu porodicu“ koji sprovodi UNICEF u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, uz podršku kompanije Telenor.

 • news-img
  05.06.2018.

  Totalno sve za desetku, ovog leta uz Telenor

  Ovog leta, pripejd i postpejd korisnike Telenora u okviru novih ponuda očekuju besprekorno iskustvo, mnoštvo sadržaja uz digitalne servise i dovoljno gigabajta za njihovo korišćenje. Total postpejd paketi omogućavaju neograničene razgovore i poruke, uz izbor omiljenih digitalnih servisa, dok pripejd ponuda donosi korisnicima digitalni vaučer na moj Telenor aplikaciji, kojim tokom deset nedelja mogu da dobiju deset poklona u vidu interneta i minuta.

 • news-img
  02.06.2018.

  Ariljska letnja muzička manifestacija uživo putem Telenor mreže

  Kako bi umetnost bila dostupna sto većem broju ljudi, ove godine biće omogućen prenos dešavanja sa ARLEMM-a 2018 uživo putem Telenor mreže. Svi koji požele, gde god da se nalaze, moći će da prate koncerte i ostale sadržaje manifestacije na Telenor YouTube kanalu.

 • news-img
  27.04.2018.

  Telenor ponovo među tri najpoželjnija poslodavca u Srbiji

  Telenor je drugi najpoželjniji poslodavac u Srbiji, što je pomak za jedno mesto u odnosu na prethodni put kada je rađeno istraživanje. Nezavisnu anketu na tržitšu „Najpoželjniji poslodavac 2018" sproveo je Infostud i obuhvatila je više od 10.000 ispitanika.

 • news-img
  26.04.2018.

  Obeležen Telenor Dan devojčica u IKT-u

  Finale takmičenja „Uhvati ideju u digitalnom svetu”, koje je organizovalo Udruženje poslovnih žena Srbije uz podršku Telenor fondacije, dobilo je svoje pobednice. Takmičenje je održano povodom obeležavanja Međunarodnog Dana devojčica u Informaciono – komunikacionim tehnologijama, s ciljem da se devojčice osnaže prilikom odabira budućih profesija, kao i da se podstaknu da, pri razmišljanju o profesionalnoj orijentaciji, budu vođene ličnim interesovanjima i talentima.

 • news-img
  23.04.2018.

  Pametne solarne klupe u Velikoj Plani uz podršku Telenor fondacije

  Dve pametne solarne klupe u Velikoj Plani, postavljene na centralnim gradskim lokacijama, građanima će omogućiti punjenje pametnih uređaja uz pomoć solarne energije, kao i Telenor internet. Klupe je obezbedila Telenor fondacija, u saradnji sa opštinom Velika Plana

 • news-img
  21.04.2018.

  #TrkaZaPetlju: Više od 500 učesnika Beogradskog maratona iz sedam kompanija u trci za programiranje u školama

  Udruženi oko jednog cilja, više od 500 učesnika današnjeg Beogradskog maratona trčalo je pod zastavom Inicijative Digitalna Srbija. Ideja ove akcije bila je da se zajednički iskaže javna podrška i prikupe sredstva za dalji razvoj besplatnog portala petlja.org koji osnovcima u Srbiji daje mogućnost da naprave svoje prve programerske korake.

 • news-img
  10.04.2018.

  10.350 učenika i 1.100 roditelja i nastavnika edukovano o bezbednom internetu

  Prema izveštaju o održivom poslovanju kompanije, Telenor je i tokom 2017. godine stavio jak fokus na bezbednost dece na internetu. U saradnji sa UNICEF-om i Fondacijom Tijana Jurić, ostvareni su značajni rezultati, ali su i najavljeni sledeći strateški koraci u ovoj važnoj oblasti.

 • news-img
  21.03.2018.

  Telenor prodaje svoje poslovanje u regionu centralne i istočne Evrope PPF grupi za 2,8 milijardi evra

  Telenor grupa potpisala je ugovor o prodaji svog poslovanja u regionu centralne i istočne Evrope sa PPF grupom u vrednosti od 2,8 milijardi evra.

 • news-img
  26.02.2018.

  Puna kuća interneta uz „Telenor Home“

  Kako bi izgledao vaš digitalni život u 150GB? Filmofili mogu da pogledaju 150 epizoda omiljene serije, ljubitelji muzike da preslušaju 35 000 pesama, vredni da pošalju 60 000 mejlova a radoznali da surfuju internetom oko 7000 sati.

 • news-img
  31.01.2018.

  Finansijski rezultati Telenora Srbije za četvrti kvartal 2017-te

  Telenor grupa objavila je danas finansijske rezultate za četvrti kvartal 2017. godine.

 • news-img
  01.01.2018.

  U novogodišnjoj noći razmenjeno više od 74,6 terabajta podataka

  Tokom novogodišnje noći, kroz Telenor mrežu prošlo je 74,6 terabajta podataka, što je za 140% više u poređenju sa prošlom Novom godinom.