Expo i Intro centar

Share this:

Menu
O TELENORU KARIJERA UPOZNAJTE NAS EXPO I INTRO CENTAR

Share this:

 
Expo i Intro centri Telenora predstavljaju deo Telenor brenda, radno okruženje i sponu u komunikaciji kompanije sa zaposlenima i eksternom javnosti.
 
Uspešnom primenom norveškog modela, Telenor u Srbiji je trenutno jedina kompanija Telenor grupe, osim one u Oslu, koja ima ovakav prostor.
 
Ekskluzivni prostor Expo i Intro centra pruža mogućnost za održavanje poslovnih sastanaka, predstavljanje različitih projekata, održavanje konferencija za novinare, seminara, edukativnih radionica, umetničkih izložbi, dobrotvornih dešavanja, projekcija i snimanja.


EXPO Centar

Na više od 500 kvadratnih metara Expo centra nalaze se sale za poslovne sastanke, Press centar i kafe bar, namenjeni eksternoj javnosti.

Interdisciplinarni pristup projektovanju, kao i izabrani materijali doprineli su funkcionalnosti prostora, u kom postavka scena može biti unapred programirana i prilagođena različitim namenama.
 

INTRO Centar

Telenorov Intro centar namenjen je prvenstveno zaposlenima, a koristi se za održavanje seminara, radionica, prijema, koktela, kao i za konferencije za štampu, izložbe i snimanja.

Paralelnim dizajniranjem koncepta enterijera, audio i video sistema i rasvete, omogućena je primena sistema centralne kontrole emitovanja kvalitetnih video projekcija.
 
 

Galerija slika

 

Pogledajte događaje održane u EXPO i INTRO prostoru.