O TELENORU KARIJERA TELENOR DOBRE VESTI

Share this:

 • news-img
  10.08.2021.

  Onboarding novih kolega u „remote“ uslovima

  Prelazak na rad od kuće za sve kompanije je bio veliki izazov, ali ipak u Telenoru nismo ostali zatečeni novonastalom situacijom. Fleksibilni način rada koji smo negovali i pre pandemije podržao nas je da se mnogo lakše prilagodimo situaciji.

 • news-img
  14.06.2021.

  Sales arena – brižljivo osmišljeno okupljanje cele prodaje Telenora

  Trening tim Telenora, uveren u ključnu važnost prvih linija kao jedinstvenu tačku kontakta korisnika i kompanije, svakog meseca organizuje Sales Arene na kojima cela prodaja uči od drugih delova kompanije, korisnika, stručnjaka, ali i od sebe samih.

 • news-img
  20.05.2021.

  Telenor IT dev talk

  U Telenoru kao IT kompaniji smo naročito ponosni na naš tim IT stručnjaka i IT community koji aktivno osmišljava načine kako da se radi na ličnom i profesionalnom razvoju. Jedna od aktivnosti koje zauzimaju posebno mesto jesu IT Dev Talk-ovi.

 • news-img
  20.05.2021.

  Besplatan pristup LinkedIn Learning platformi za zaposlene u Telenoru Crne Gore i Srbije

  Naša kultura učenja, po kojoj smo već dobro poznati, jeste nešto što se neguje i čuva. Motivisani time, svi naši zaposleni imaju pristup platformi Linkedin Learning. Iako se može reći da je ova platforma benefit za zaposlene mi na nju gledamo kao investiciju u znanje nasih kolega i koleginica.

 • news-img
  20.05.2021.

  Telenor IT od A do Š: Učimo zajedno

  Učenje je suštinski deo našeg svakodnevnog života – privatno i na poslu, i podjednako važno za sve nas, bez obzira na znanje i iskustvo koje smo do sada stekli. Kroz neprekidno učenje održavamo umove svežim, stičemo drugačiji uvid u i dublje razumevanje našeg okruženja. Takodje postavljamo osnove za razvoj kritičnog razmišljanja, stičući i proširujući naše znanje i podstičući kompetencije.