Menu
O TELENORU KARIJERA PRAKSA U TELENORU
 

Praksa u Telenoru

 

Praksa u Telenoru je pravi početak uspešne karijere. To je iskustvo koje oblikuje tvoju poslovnu budućnost. Oko tebe su pozitivne i motivisane kolege,  agilni način rada i  najveći stručnjaci koji čine Telenor pobednički tim. Program plaćene prakse traje do godinu dana i namenjen je ljudima kao što si ti: željnim znanja, motivisanim i radoznalim!

 
 

Saznaj iz prve ruke zašto je praksa u Telenoru najbolje mesto za tvoju budućnost

 • aljosa

  “Sticanje iskustva u korporativnom okruženju, kakvo nije moguće steći u malim ili srednjim preduzećima -  organizacioni sistem multinacionalne korporacije, fantastična korporativna kultura, savremena znanja i veštine.”

  Aljoša

 • djurdjija

  “Izuzetno prijatno okruženje, kolege otvorene za svaki vid saradnje, pristupačni i spremni da prenesu svoja znanja. Posao je dinamičan i ima dosta prostora za napredovanje i učenje. ”

  Đurđija

 • Sara

  “Pozitivna atmosfera, tim stručnih ljudi koji su uvek voljni da pomognu i da nas na najbolji način, kroz profesionalno okruženje, uvedu u oblast za koju smo zainteresovani.”

  Sara

 • natalija

  “Sjajna prilika za dalji profesionalni napredak – obezbeđeni kursevi i obuke, podrška mentora i rad u timu na interesantnim, realnim projektima obećavaju uzbudljivih godinu dana, konstantno učenje i veliki iskorak u svet data science-a.”

  Natalija

 • uros

  “Ova praksa je jedinstvena prilika za učenje i razvoj potrebnih vještina za uspješan početak karijere u oblasti  Data Science-a - jako interesantnoj i perspektivnoj oblasti.”

  Uroš

 • uros

  “Ovo je šansa da doprinesem snagom akademskog znanja  konkretnoj industriji.”

  Uroš

 
 

Kako izgleda proces selekcije?


Proces selekcije podrazumeva nekoliko koraka, koje možemo sumirati na sledeći način:

 
 
Pokaži svoje interesovanje i omogući nam da te upoznamo.
 
 
Uspešno položi naše inicijalne HR testove
 
 
Iskaži sebe na razgovoru sa regruterom i budućim menadžerom
 
 
Briljiraj prilikom izrade zanimljivog zadatka vezanog za aktivnosti koje te čekaju na praksi 
 
 
 
 

Ako ti se dopada ideja da postaneš deo našeg tima, pogledaj otvorene pozicije:

 
 
 

Šta ćeš naučiti na praksi?


Proces selekcije podrazumeva nekoliko koraka, koje možemo sumirati na sledeći način:

 
 

3 meseca

 
 
Upoznavanje sa strukturom kompanije, kako tim u kome se nalaziš utiče na rezultate svih nas, koja je uloga i radni zadaci kolega sa kojima si u svakodnevnom kontaktu.
 
 

6 meseci

 
 
Dublje razumevanje biznisa, samostalnost u svakodnevnim aktivnostima karakterističnim za poziciju, aktivno korišćenje biznis alata potrebnih da zablistaš na poslu.
 
 

9 meseci

 
 
Razumevanje projekata na  kojima tim u kome se nalaziš radi, davanje ličnog doprinosa kroz predloge za unapređenje aktivnosti kojima se baviš.
 
 

12 meseci

 
 
Potpuna samostalnost u radu i  zasluženi osećaj zadovoljstva postignutim.