Menu
 


Praksa u Telenoru


Praksa u Telenoru je pravi početak uspešne karijere. To je iskustvo koje oblikuje tvoju poslovnu budućnost. Oko tebe su pozitivne i motivisane kolege,  agilni način rada i  najveći stručnjaci koji čine Telenor pobednički tim. Program plaćene prakse traje do godinu dana i namenjen je ljudima kao što si ti: željnim znanja, motivisanim i radoznalim!

 
 

Saznaj iz prve ruke zašto je praksa u Telenoru najbolje mesto za tvoju budućnost

 • aljosa

  “Sticanje iskustva u korporativnom okruženju, kakvo nije moguće steći u malim ili srednjim preduzećima -  organizacioni sistem multinacionalne korporacije, fantastična korporativna kultura, savremena znanja i veštine.”

  Aljoša

 • djurdjija

  “Izuzetno prijatno okruženje, kolege otvorene za svaki vid saradnje, pristupačni i spremni da prenesu svoja znanja. Posao je dinamičan i ima dosta prostora za napredovanje i učenje. ”

  Đurđija

 • Sara

  “Pozitivna atmosfera, tim stručnih ljudi koji su uvek voljni da pomognu i da nas na najbolji način, kroz profesionalno okruženje, uvedu u oblast za koju smo zainteresovani.”

  Sara

 • natalija

  “Sjajna prilika za dalji profesionalni napredak – obezbeđeni kursevi i obuke, podrška mentora i rad u timu na interesantnim, realnim projektima obećavaju uzbudljivih godinu dana, konstantno učenje i veliki iskorak u svet data science-a.”

  Natalija

 • uros

  “Ova praksa je jedinstvena prilika za učenje i razvoj potrebnih vještina za uspješan početak karijere u oblasti  Data Science-a - jako interesantnoj i perspektivnoj oblasti.”

  Uroš

 • uros

  “Ovo je šansa da doprinesem snagom akademskog znanja  konkretnoj industriji.”

  Uroš

 
 

Kako izgleda proces selekcije?


Proces selekcije podrazumeva nekoliko koraka, koje možemo sumirati na sledeći način:

 
 
Pokaži svoje interesovanje i omogući nam da te upoznamo.
 
 
Uspešno položi naše inicijalne HR testove
 
 
Iskaži sebe na razgovoru sa regruterom i budućim menadžerom
 
 
Briljiraj prilikom izrade zanimljivog zadatka vezanog za aktivnosti koje te čekaju na praksi 
 
 
 

Šta ćeš naučiti na praksi?


Proces selekcije podrazumeva nekoliko koraka, koje možemo sumirati na sledeći način:

 
 

3 meseca

 
 
Upoznavanje sa strukturom kompanije, kako tim u kome se nalaziš utiče na rezultate svih nas, koja je uloga i radni zadaci kolega sa kojima si u svakodnevnom kontaktu.
 
 

6 meseci

 
 
Dublje razumevanje biznisa, samostalnost u svakodnevnim aktivnostima karakterističnim za poziciju, aktivno korišćenje biznis alata potrebnih da zablistaš na poslu.
 
 

9 meseci

 
 
Razumevanje projekata na  kojima tim u kome se nalaziš radi, davanje ličnog doprinosa kroz predloge za unapređenje aktivnosti kojima se baviš.
 
 

12 meseci

 
 
Potpuna samostalnost u radu i  zasluženi osećaj zadovoljstva postignutim.
 
 
 
 

Postani deo našef tima! Prijavi se za praksu u Telenoru.