Menu
 

Veleprodajne usluge


 
 
 

Data centarTelenorov Data Centar izgrađen je i pruža usluge u skladu sa Tier3 standardima  i prvi je takve vrste u regionu.

Dostupnost servisa od 99,99% omogućena je zahvaljujući N+1 redudansi kompletne mehaničke, električne i infrstrukture povezivanja u Telenorovom Tier3 Data Centru.

 
Telenor Data Centar povezan je višestrukim vezama ka međunarodnim Tier1 operatorima i nacionalnim telekomunikacionim mrežama pri čemu je pored kvalitetnog direktnog pristupa Internetu obezbeđeno i povezivanje udaljenih lokacija korisnika preko nacionalnih i međunarodnih vodova.


Namenjen svim korisnicima kojima su potrebne telehausing usluge. To u praksi znači da su usluge Data Centra namenjene velikim kompanijama i zadovoljavanju njihovih rastućih IT potreba, finansijskim institucijama, internet provajderima, provajderima različitih sadržaja i servisa, kao i svima ostalima kojima je dostupnost usluga, kao i bezbednost opreme i IT sistema od primarne poslovne važnosti.


Lokacija:  Omladinskih brigada 92, 11070 Beograd, Srbija 
Data centar se nalazi u zasebnom objektu izgrađenom u martu 2010. godine.

 

Bezbednost

 

Sistemi napajanja

 

Upravljanje objektom

 

Suzbijanje požara

 
 
 

Optička mreža

 


Asortiman usluga Telenorovih kapaciteta uključuje rešenja od iznajmljivanja optičkih vlakana do naprednih usluga koje se pružaju putem IP/MPLS ili  multipleksiranja TDM.

 
Telenorov zajednički mrežni operativni centar (CNOC) obezbedjuje proaktivni nadzor čitave mreže 24 sata 7 dana u nedelji uz neprekidno praćenje performansi mreže.
 

IP tranzit

 

Eternet servisi

 

Dark Fiber

 

Talasna dužina

 

Kapaciteti sinhrone digitalne hijerarhije (SDH)

 
 
 
 

Mi smo tu da vam pomognemo

Potrudićemo se da pronađemo najbolje poslovno rešenje prema Vašim potrebama.


063 9000