Internet

Share this:

Menu
BIZNIS KORISNICI REŠENJA INTERNET

Share this:

SURFUJ PLUS paketi

 

Novi Telenor internet tarifni paket SURFUJ PLUS XXL

 
Laptop ili tablet računare iz velike Telenor ponude, sada možeš da odabereš po sjajnoj ceni uz nove tarifne pakete SURFUJ PLUS u kojima te čeka neograničen internet pristup!  Surfovaćeš punom brzinom protoka, a kada iskoristiš predviđenu količinu megabajta iz svog paketa, možeš da nastaviš da koristiš Internet do kraja meseca bez naknade, sa smanjenom brzinom protoka.
 
Odaberi paket koji ti najviše odgovara i kreni na surfovanje!
 
Tarifni paket Mesečna pretplata Internet pristup GB po punoj brzini
Maksimalna brzina prenosa**
Preuzimanje
Slanje
SURFUJ PLUS XXL 4.190,00 Neograničen* 48 GB 42 Mbps
5,76 Mbps
SURFUJ PLUS XL 2.190,00 Neograničen* 36 GB 42 Mbps
5,76 Mbps
SURFUJ PLUS L 1.690,00 Neograničen* 24 GB 42 Mbps
5,76 Mbps
SURFUJ PLUS M 1.290,00 Neograničen* 12 GB 21 Mbps
5,76 Mbps
SURFUJ PLUS S 690,00 Neograničen* 3 GB 7,2 Mbps
2 Mbps
 

Sve cene prikazane su u dinarima sa PDV-om. Tarifiranje saobraćaja se vrši zaokruživanjem na 1 KB. Sav internet saobraćaj uključen u pretplatu važI isključivo za korišćenje u mreži Telenor Srbija, dok se u romingu saobraćaj naplaćuje po standardnom postpejd roming cenovniku.

Uslovi korišćenja

SURFUJ BRŽE

Digitalni servisi

Provera stanja

Dodatne informacije...

 

Probaj Telenor Internet


  • Telenor Vam nudi mogućnost da probate naše Internet tarifne pakete. Nakon potpisivanje ugovora za korišćenje Telenor Internet usluge na period od 12/24 meseca, možete u roku od 3 dana od momenta aktivacije usluge prekinuti njeno korišćenje tako što vratite modem. Ugovor možete da raskinete bez plaćanja naknade za prevremeni raskid. U slučaju da ste modem već platili, novac će Vam biti vraćen. Bićete u obavezi da platite samo naknadu za korišćenje usluga Telenor mreže (proporcionalnu pretplatu, SMS, razgovore, roming i druge usluge).


  • Stanje na vašem računu možete proveriti slanjem SMS poruke sa sadržajem STA na broj 9848 (SMS poruku možete poslati koristeći modemsku aplikaciju – preko Telenor internet modema). Slanjem ovog SMS-a dobijate informaciju o preostalom broju besplatnih MB na svom tarifnom paketu i trenutnom zaduženju bez pretplate, promocija i PDV-a. Ova poruka je besplatna.


 

Stari tarifni paketi

 

Tarifni paketi nisu više u komercijalnoj ponudi i nije moguće kupiti uređaje uz njih.

 
Detalje o starim internet tarifnim paketima korisnici mogu pogledati na sledećim linkovima:
 
  • Biznis surfuj paketi
  • Surfuj više paketi