Telenor Space

Share this:

Menu
BIZNIS KORISNICI REŠENJA DIGITALNI SERVISI TELENOR SPACE

Share this:

 

Digitalni servisi za biznis


 
 
 

Telenor Space usluga Vam omogućava da na jednostavan i siguran način čuvate sve svoje poslovne podatke na udaljenom serveru (Cloud), kao i da im pristupite kad god poželite preko uređaja povezanih na internet. Usluga je dostupna kao sastavni deo sledećih paketa:  MojaFirma 280, MojaFirma460, MojaFirma 800, MojaFirma 1400, MojaFirma 2500, MojaFirma 5000.

 


Sve vrste dokumenata koje odaberete za sinhronizaciju biće automatski smešteni na cloud server korišćenjem odgovarajućih aplikacija na vašim uređajima. 


Podaci su uvek dostupni putem bilo kog uređaja koji je povezan na internet. Možete arhivirati podatke sa svojih uređaja pri čemu će se oni nalaziti samo na serveru. Možete deliti pojedinačna dokumenta sa bilo kime, ili deliti kompletne direktorijume sa vašim kolegama koji takođe koriste uslugu.


Možete sinhronizovati Telenor Space direktorijum sa više vaših računara koji će, ukoliko su povezani na internet, uvek imati poslednju verziju dokumenta kopiranu i na disk računara.

 

Cena i kako aktivirati


Telenor Space servis dostupan je za sve biznis korisnike putem Moj Telenor aplikacije ili Biznis portala. Aktivacijom dodatka dobijate 10GB prostora za čuvanje podataka kao i 10GB besplatnog domaćeg internet saobraćaja namenjenog isključivo za Telenor Space.


Aktivacija Telenor Space servisa kao tarifnog dodatka se naplaćuje u iznosu od 195 RSD sa porezom. Naknada će biti iskazana na mesečnom računu kao dodatna stavka za pružene usluge. Kod hibridnih tarifnih paketa, cena tarifnog dodatka od 195 dinara mesečno sa PDV-om će se naplaćivati preko cene mesečne pretplate tarifnog paketa.

 

Aktivirani dodatak se automatski obnavlja svakog meseca. Korisnik može u svakom trenutku da se odjavi sa servisa putem aplikacije ili portala Moj Telenor, a servis će biti deaktiviran poslednjeg dana tekućeg meseca. Nakon deaktivacije usluge poslednjeg dana u mesecu, pristup podacima više neće biti moguć, stoga sačuvajte podatke iz Telenor Space clouda na svom uređaju do kraja meseca, kako bi im pristupili i nakon isteka usluge.

 

Cena usluge: 195 RSD sa PDV-om mesečno


Uslovi korišćenja usluge Telenor Space
 

Aktivacija

 
  • Korak 1 Pokrenite Moj Telenor aplikaciju i u sekciji Digitalni servisi pronađite Telenor Space.
  • Korak 2 Klikom na Telenor Space otvara se stranica na kojoj unosite svoje prezime, ime i email adresu i potvrđujete klikom na „AKTIVIRAJ“. Nakon toga će Vam stići email sa uputstvom kako da postavite lozinku za svoj Telenor Space nalog.
  • Korak 3 Pošto ste uspešno postavili lozinku, birate na koji način želite da koristite uslugu, putem web ili mobilne aplikacije.
  • Korak 4 Ukoliko ste odabrali web aplikaciju jednostavno se logujete sa prethodno definisanom lozinkom.
  • Korak 5 Ukoliko ste izabrali da uslugu koristite pomoću mobilne aplikacije bićete preusmereni na odgovarajući Web Store gde možete da instalirate Telenor Space aplikaciju.
  • Korak 6 Kada instalirate Telenor Space aplikaciju, pokrenite je i ulogujte se unosom email adrese koju ste koristili za aktivaciju servisa i odabrane lozinke