Menu
 

Office 365

Office 365 koji koristi cloud tehnologiju pruža Vam alatke sa kojima možete obaviti posao sa gotovo bilo kog mesta i sa bilo kog uređaja – od kuće, iz kancelarije, sa desktop računara, tableta ili telefona.
 
Telenor Vam nudi Office365 rešenje koje predstavlja kombinaciju kancelarijskih alata Word, Excel, Power Point i Outlook, sa Microsoft-ovim servisima u cloudu – e-pošta, SharePoint, Lync i OneDrive.
 

Šta Microsoft Office365 donosi Vašem biznisu?

Mobilnost

Uz Office 365 možete obaviti posao sa gotovo bilo kog mesta, sa svakog od Vaših uređaja i imaćete dosledno, pregledno i brzo iskustvo pri radu. Dokumenti, e-pošta, kalendari i kontakti su uvek uz Vas.

Prepoznatljive alatke

Koristite aplikacije koje već vrlo dobro poznajete, sa svim novim funkcijama koje Vam trebaju.

Automatsko održavanje alatki

Office 365 minimalizuje avansne troškove, tako da ne morate da brinete o troškovima nadogradnje hardvera i softvera. Takođe, Office365 automatski ažurira i dodaje nove funkcije Vašim alatima.

Jednostavnija i brža saradnja

Možete obaviti više poslova zajedno sa Vašim kolegama i to u realnom vremenu, jer Vam Office365 omogućava deljene kalendare, razmenu trenutnih poruka, konferencije na mreži i pristup ažuriranim dokumentima.

Sinhronizovana i uvek dostupna dokumenta

Vaša dokumenta su na sigurnom, dostupna svim ili samo onim kolegama koje Vi odredite, tako da im možete pristupati i zajedno ih ažurirati bilo kada i sa gotovo bilo kog uređaja.

 

Sadržaj paketa

 

Uputstvo za aktivaciju

 

Najčešće postavljana pitanja

 
 

Uslovi korišćenja Microsoft servisa

 
 

Uz Moj Telenor aplikaciju u svakom trenutku imate jednostavan pregled potrošnje kao i mogućnost aktivacije dostupnih Telenor dodataka i aktuelnih kampanja.


 

Preuzmite najnoviju verziju aplikacije u zavisnosti od operativnog sistema vašeg telefona:

  •  
  •  
 
Najbolje ocenjena među mobilnim operatorima
 
preuzimanja od strane korisnika