Menu
 
Ovaj servis olakšava rad sa telefonskim imenikom i veoma jednostavno prebacuje kontakte sa jednog telefona na drugi. Takođe, u slučaju da izgubiš ili oštetiš svoj uređaj aplikacija My Contacts je veoma korisna jer čuva sve tvoje kontakte onlajn.
 
Još jedna sjajna opcija ove aplikacije je mogućnost da prebaciš svoje kontakte sa starih uređaja, koji su bili u upotrebi pre pojave pametnih telefona. Dovoljno je da posetis web aplikaciju i da se registruješ pomoću svog broja mobilnog telefona, e-mejl adrese i lozinke. Od tog trenutka, možeš da dodaješ ili brišeš kontakte, kao i da menjaš podatke za svaki kontakt pojedinačno.

Ukoliko postoje duplikati, na My Contacts aplikaciji je moguće povezati ih u jedan kontakt. Takođe, kontaktima možeš da dodeliš profilnu sliku sa njihovih Fejsbuk naloga.

Poseti My Contacts web site i lako unesite nove kontakte i uradite potrebne promene. Sve izmene imenika automatski se sinhronizuju sa tvojim telefonom. My Contacts aplikaciju trenutno podržavaju sve mobilne platforme, izuzev telefona baziranih na Windows operativnim sistemima.
 
Usluga My Contacts se ne naplaćuje dodatno. 
 
 

Tarifni dodatak My Contacts

 

Uslovi korišćenja