Menu
 

Dvostruko bolje internet iskustvo

Odaberite bilo koji internet modem, MiFi ili tablet uz neki od Surfuj Plus internet paketa do 31 decembra 2017. godine i dobijate duplo veću količinu gigabajta u narednih godinu dana.

 
 
 

Izaberite SURFUJ PLUS paket koji najviše odgovara Vašim potrebama, a zatim i uredjaj za neograničen pristup internetu!

 
Tarifni paket Mesečna pretplata Internet pristup GB po punoj brzini
Maksimalna brzina prenosa**
Preuzimanje
Slanje
SURFUJ PLUS XXL 4.190,00 Neograničen* 48 GB 42 Mbps
5,76 Mbps
SURFUJ PLUS XL 2.190,00 Neograničen* 36 GB 42 Mbps
5,76 Mbps
SURFUJ PLUS L 1.690,00 Neograničen* 24 GB 42 Mbps
5,76 Mbps
SURFUJ PLUS M 1.290,00 Neograničen* 12 GB 21 Mbps
5,76 Mbps
SURFUJ PLUS S 690,00 Neograničen* 3 GB 7,2 Mbps
2 Mbps

Sve cene prikazane su u dinarima sa PDV-om. Tarifiranje saobraćaja se vrši zaokruživanjem na 1 KB. Sav internet saobraćaj uključen u pretplatu važI isključivo za korišćenje u mreži Telenor Srbija, dok se u romingu saobraćaj naplaćuje po standardnom postpejd roming cenovniku.

 

Uslovi korišćenja

SURFUJ BRŽE

Provera stanja

Dodatne informacije...

 

Probaj Telenor Internet


  • Telenor Vam nudi mogućnost da probate naše Internet tarifne pakete. Nakon potpisivanje ugovora za korišćenje Telenor Internet usluge na period od 12/24 meseca, možete u roku od 3 dana od momenta aktivacije usluge prekinuti njeno korišćenje tako što vratite modem. Ugovor možete da raskinete bez plaćanja naknade za prevremeni raskid. U slučaju da ste modem već platili, novac će Vam biti vraćen. Bićete u obavezi da platite samo naknadu za korišćenje usluga Telenor mreže (proporcionalnu pretplatu, SMS, razgovore, roming i druge usluge).


  • Stanje na vašem računu možete proveriti slanjem SMS poruke sa sadržajem STA na broj 9848 (SMS poruku možete poslati koristeći modemsku aplikaciju – preko Telenor internet modema). Slanjem ovog SMS-a dobijate informaciju o preostalom broju besplatnih MB na svom tarifnom paketu i trenutnom zaduženju bez pretplate, promocija i PDV-a. Ova poruka je besplatna.


 

Stari tarifni paketi

 

Ako ste i dalje korisnici jednog od starih internet tarifnih paketa, a želite da pronađete više informacija o njihovim uslovima korišćenja, to možete da uradite na sledećim linku. Za sve detaljnije informacije, obrati se našem Kontakt centru.


Kupovina uređaja uz stare internet tarifne pakete nije moguća.

 
 
 

Uz Surfuj Plus XXL uživajte u tabletima za 1 RSD

Uz internet tarifni paket Surfuj Plus XXL na raspolaganju su Vam tablet uređaji iz Telenorove ponude po ceni od 1 dinar, uz ugovornu obavezu od 24 i 36 meseci. Posetite nas u najbližoj Telenor prodavnici.

 
 
 

Mi smo tu da vam pomognemo

Potrudićemo se da pronađemo najbolje poslovno rešenje prema Vašim potrebama.


063 9000

Cena poziva sa mobilne mreže 063 je 15 din po pozivu, dok je cena poziva sa brojeva drugih mreža u skladu sa cenovnikom tih mreža.
 
 
 

Telenor lokacije

Pronađi najbliže telenor lokacije!

napredna pretraga