Deezer Muzika

 
Muzika bez ograničenja, bilo kada, ma gde se nalazili!
 

Deezer Muzika je usluga koja omogućava pristup katalogu sa više od 25 miliona pesama.


Sada sve ove pesme možeš da nosiš sa sobom gde god da ideš, na svom mobilnom telefonu, tablet ili laptop računaru. Muziku možeš da slušaš bilo kada, koristeći Telenor Pametnu mrežu, bežični internet ili  režim rada „Van mreže“, čak i kada nemaš vezu sa internetom. Ova opcija je najbolji izbor kada si u avionu, inostranstvu ili kada iz bilo kog drugog razloga nemaš pristup internetu.


Pronađi svoje omiljene pesme i od njih sastavi liste kojima ćeš jednostavno pristupati i koje ćeš preporučiti svojim prijateljima. Objavi na Fejsbuku pesme koje voliš i slušaj muziku koju su tvoji prijatelji preporučili.


Deezer Muzika je odličan način da pored svojih omiljenih izvođača i pesama otkriješ i zavoliš nove, koristeći opciju „Slični izvođači“. Uz pomoć Deezer Muzike možeš da pratiš najnovija izdanja, najpopularnije pesme kao i recenzije novih albuma.


Dok pretražuješ muziku, sve izvođače i albume koji te zanimaju možeš da dodaš u svoju kolekciju, kako bi ih posle jednostavno pronašao i preslušao.


Kada nemaš vremena da praviš liste i poželiš da slušaš nešto, bilo da ti je dobro poznato ili nešto novo i  drugačije, tu je veliki izbor tematskih radio stanica koje ti Deezer Muzika stavlja na raspolaganje. Sve što treba da uradiš je da odabereš svog omiljenog umetnika ili žanr i da neograničeno uživaš u muzici, bilo kada i bilo gde.

 

Otkrij Telenor Deezer Muziku! Registruj svoj nalog, probaj besplatno uslugu u trajanju od 15 dana i uživaj u preko 25 miliona pesama!

Saznaj više na www.dobrestvari.rs/deezermuzika

 

Cena usluge je 490 RSD mesečno, odnosno za 30 dana uz tarifni dodatak.

Cena usluge Deezer muzike je besplatna za korisnike Telenor Play+ paketa. 

 
 

 

 • www.deezer.com/rs
 • Uslovi korišćenja za tarifni dodatak
 • Uslovi korišćenja za Play+ pakete
 • Deezer u svetu koristi više od 30 miliona korisnika i taj broj konstantno raste. Deezer Muziku možete isprobati potpuno besplatno u periodu od 15 dana. 
   
  Pored svih pogodnosti koje pruža servis, korisnici koji Deezer Muziku aktiviraju preko Telenora svoj nalog će moći da koriste na tri različita uređaja, a mobilni broj preko koga je aktivirana usluga dobiće i dodatnih 500MB interneta za svaki mesec korišćenja servisa*!
   

   

  * Osim za SURFUJ PLAY+ internet pakete.

 •  

  Uslovi korišćenja za tarifni dodatak Deezer Muzika

   

  Deezer Muzika

  Telenor i Deezer vam predstavljaju potpuno nov servis „Deezer Muzika“. Navedeni servis, Premium +, vam omogućava online i offline slušanje muzike iz baze od preko 25 miliona pesama iz internacionalnog, lokalnog i regionalnih kataloga.

   

  *Uslovi korišćenja

  Deezer Muzika (Premium+) je namenjena samo fizičkim licima.

  Tarifni dodatak možete aktivirati bez obzira koji tarifni paket koristite.

  Cena usluge je 490 RSD sa porezom za 30 dana korićenja.

  Uslugu možete koristiti na svom PC-u/laptopu, smart telefonu i/ili tabletu.

  Da biste koristili uslugu na svom pametnom telefonu, neophodno je da imate uključen GPRS ili wi-fi konekciju.

  Nakon aktivacije tarifnog dodatka za Deezer Muziku, Telenor omogućava pristup Deezerovom servisu.

   

  Registracija i aktivacija samog Deezer naloga je isključivo odgovornost samog korisnika. Proces registracije možete ispratiti na strani m.dobrestvari.rs/deezermuzika.

  Osim aktivacije tarifnog dodatka, potrebno je da korisnik otvori svoj Deezer nalog i poveže ga unošenjem aktivacionog koda, da bi mogao da koristi Premium+ uslugu.

  Aktivacijom tarifnog dodatka, pretplata za isti se naplaćuje za svakih 30 dana, bez obzira da li je korisnik otvorio nalog na Deezer website-u, ili kroz aplikaciju ili je pogrešno izvršio registraciju.

   

  Uz aktivaciju muzičkog tarifnog dodatka dobićete i dodatnih 500MB data saobraćaja, koje možete koristiti za slušanje Deezer muzike. Nakon potrošenih dodatnih 500MB saobraćaja, trošite data protok po vašem tarifnom paketu.

  Usluga nije dostupna za sledeće tarifne pakete: Ista Cena Start, Ista Cena, Mikro Hibrid.

   

  Promo period

  Prvih 15 dana korišćenja usluge je besplatno za sve korisnike koji aktiviraju tarifni dodatak i registruju Deezer nalog. Svaki korisnik je odgovoran za svoj Deezer nalog.

  Preuzimanje aplikacije sa odgovarajućeg marketa je besplatno.

   

  Primer korišćenja za postpaid korisnike: Ukoliko promo period aktivirate npr. 12-og u mesecu, isti traje do 27-og. Ako nastavite korišćenje usluge i nakon promo perioda od 15 dana, račun za tekući mesec biće zadužen za 490 RSD sa porezom.

   

  Uz aktivaciju muzičkog tarifnog dodatka dobićete i dodatnih 500MB data saobraćaja i za promo period, koje možete koristiti za slušanje Deezer muzike. Nakon potrošenih dodatnih 500MB saobraćaja, trošite data protok po vašem tarifnom paketu.

   

  Prepaid

  Ukoliko želite da se nastavite korišćenje Deezer Muzike, nakon 15 dana od početka promo perioda, neophodno je da se pretplatite na uslugu. Da biste nastavili da koristite uslugu, po isteku svakih 30 dana, neophodno je da se ponovo pretplatite na istu preko Dobrih stvari.

   

  Ako se u toku 30 dana ponovo pretplatite, uslugu ćete moći da koristite u narednih 30 dana od datuma pretplate, pri čemu će svaka pretplata biti naplaćena sa 490 RSD.

  Na primer: ako ste se prvi put pretplatili na uslugu 1. aprila, potom 15. aprila, biće naplaćeno oba puta po 490 RSD, a usluga će biti dostupna do 15. maja.

  Napomena: Pod pretplatom se podrazumeva klik na dugme „Aktiviraj“.

  Isticanjem roka od 30 dana od pretplate na uslugu, servis se automatski deaktivira.

   

  Uz aktivaciju muzičkog tarifnog dodatka dobićete i dodatnih 500MB data saobraćaja, koje možete koristiti za slušanje Deezer muzike. Nakon potrošenih dodatnih 500MB saobraćaja, trošite data protok po vašem tarifnom paketu

  Aktivacijom tarifnog dodatka, pretplata za isti se naplaćuje za svakih 30 dana, bez obzira da li je korisnik otvorio nalog na Deezer website-u, ili kroz aplikaciju ili je pogrešno izvršio registraciju.

  Napomena: Navedeni uslovi korišćenja koji važe za prepaid, odnose se i na sledeće pakete: Kombinuj, Specijal 650, Prenesi i Dopuni.

   

  Postpaid

  Pogledati primer za promo period.

  Nakon 15 dana od početka promo perioda, usluga počinje automatski da se naplaćuje za svaki započeti mesec korišćenja, po ceni od 490 RSD.

  Ukoliko želite da otkažete (deaktivirate) uslugu pre početka naplate, neophodno je da deaktivirate tarifni dodatak pre isteka promo perioda.

  Pretplata će vam se automatski obnavljati, sve dok je ne otkažete (deaktivirate).

  Deaktivaciju servisa možete izvršiti putem Dobrih stvari. Deaktivacija je besplatna.

  Uz aktivaciju muzičkog tarifnog dodatka dobićete i dodatnih 500MB data saobraćaja, koje možete koristiti za slušanje Deezer muzike. Nakon potrošenih dodatnih 500MB saobraćaja, trošite data protok po vašem tarifnom paketu.

  Aktivacijom tarifnog dodatka, pretplata za isti se naplaćuje za svakih 30 dana, bez obzira da li je korisnik otvorio nalog na Deezer website-u, ili kroz aplikaciju ili je pogrešno izvršio registraciju.

  Napomena: Proverom trenutnog stanja 490 RSD neće biti prikazano. Iznos od 490 RSD će biti prikazan u računu za mesec u kom je usluga aktivirana.

  Napomena: Uslovi korišćenja koji važe za prepaid, odnose se i na sledeće pakete: Kombinuj, Specijal 650, Prenesi i Dopuni.

  Napomena: Ukoliko koristite Klik servis, potrebno je da nakon potrošenih brzih MB, deaktivirate Klik tarifni dodatak, kako biste mogli da koristite Deezer MB po punoj brzini.

   

  Usluga je dostupna na srpskom i engleskom jeziku.

   

  Korisnici mogu da koriste servis preko sledećih kanala:

  • Deezer web site
  • Deezer mobilna aplikacija
  • Dobre Stvari portal (Deezer vidžet) – Music streaming korisnici će imati mogućnost da koriste Deezer Player widget u okviru posebne strane na Dobrim Stvarima

   

  Deezer aplikacija podržava sledeće operativne sisteme:

  • Android telefoni
  • Android tableti
  • Iphone
  • Ipad
  • Windows phone 7 i 8 
  • Black Berry device - Blackberry Curve 8520, Blackberry Curve 8530, Blackberry Curve 8900, Blackberry Bold 9000, BlackBerry Curve 3G 9300, Blackberry Curve 3G 9330, Blackberry Curve 9360, Blackberry Storm 9500, Blackberry Storm2 9520, Blackberry Storm 9530, Blackberry Storm2 9550, Blackberry Bold 9650, Blackberry Bold 9700, Blackberry Bold 9780, Blackberry Torch 9800, Blackberry Torch 9810, Blackberry Torch 9860, Blackberry Bold 9900

   

  Deezer aplikacija za mobilni se može download-ovati sa  sledećih sajtova/marketa: Deezer web site, Google Play, iTunes, Windows phone market, BB market, ali preporučujemo da se prati uputstvo iz linka koji ste dobili SMS-om.

   

  WEB i aplikacija za mobilni su sinhronizovani, tako da šta god korisnik kreira od plejlista ili download-duje se sinhronizuje između uređaja (PC, Mobile, Tablet).

  Nakon potrošenih 500MB, data saobraćaj se tarifira prema cenama tarifnog paketa na kom se nalazite.

  Deezer Muzika podrazumeva servis pod brendom Deezer koji je vlasništvo Blogmusika, a detalje o istom možete pronaći na www.deezer.com. Servis je dostupan u skladu sa Uslovima korišćenja za koje je odgovoran Blogmusik.

   

  Da biste koristili uslugu na svom pametnom telefonu, neophodno je da imate uključen GPRS ili tarifni paket sa data saobraćajem.

  Što se tiče dostupnih uređaja, njihovog broja i istovremenog korišćenja, uslovi su naznačeni na sajtu m.dobrestvari.rs/deezermuzika. Data saobraćaj Deezer Muzike podrazumeva data streaming prilikom korišćenja servisa Deezer Muzika. Sadržaji i funkcionalnosti koje su objavljene, postavljene ili kojima upravljaju treće strane, a koji se nalaze u okviru servisa (određene komponente registracije, pretraživanje, plejliste, slike ili video klipovi izvođača, Facebook sharing) su odgovornost Blogmusika.

   

  Uređaji

  Deezer Muzika Blogmusika je dostupna za računare, smart telefone i tablete. Spisak uređaja koji podržavaju servis se nalazi na http://www.deezer.com/rs/devices

  Blogmusik je odgovoran za sam servis, sadržaj istog, kao i za aplikacije i uređaje koji podržavaju isti.

  Nakon registracije i kreiranja Deezer naloga, Deezer Muzika je dostupna i preko WEB-a/interneta (wi-fi, ADSL i sl.). U tom slučaju, prihvatanje uslova korišćenja u vezi sa internetom su odgovornost samog korisnika.


  *Telenor može kontaktirati korisnika u vezi sa aktivacijom, registracijom servisa i pružanja informacija o istom.

   

  Korišćenje Deezer Muzika servisa

  Tokom korišćenja Blogmusik Deezer Muzike, data saobraćaj koji se primenjuje je streaming saobraćaj. Streaming tehnologija je data stream koji generiše kontunuirani data protok tokom korišćenja servisa (slušanja muzike). Sadržaji i funkcionalnosti koje su objavljene, postavljene ili kojima upravljaju treće strane, a koji se nalaze u okviru servisa (određene komponente registracije, pretraživanje, plejliste, slike ili video klipovi izvođača, Facebook sharing) su odgovornost Blogmusika.

   

  Data protok Deezer Muzike transmituje streaming protok od 128 Kbps (960 KB/minute) na mobilnim uređajima i do 320 Kbps (2400 KB/minute) na PC-u u zavisnosti od konfiguracije.

   

  Korišćenje Blogmusik Deezer Muzike putem streaminga može da generiše intenzivan data saobraćaj, pa Telenor svojim korisnicima poklanja dodatnih 500MB data saobraćaja. Kada se potroši navedeni bundle, korisnik nastavlja da korsiti servis koristeći sledeći data bundle ili po tarifnom paketu.  

   

  Preporuka: Da biste smanjili data protok, muzički fajlovi mogu biti privremeno uskladišteni, u zavisnosti od mogućnosti uređaja i parametara koje određuje Blogmusik. Zato preporučujemo da koristite offline mode.

   

  Servis omogućava pristup muzičkom servisu pod nazivom Deezer Muzika za koji je odgovoran Blogmusik.

  Kad se servis otkaže, pravo pristupa se otkazuje i korisnikov nalog se suspenduje. U skladu sa Uslovima korišćenja Blogmusika, korisnikov nalog može biti reaktiviran (ponovo aktiviran), ukoliko se korisnik ponovo pretplati na servis.

   

  Lični podaci

  Da bi obavio registraciju na Deezeru, korisnik unosi samo aktivacioni kod koji mu obezbeđuje Telenor, na strani dobrestvari.rs/deezermuzika.

  Prilikom kreiranja Deezer naloga, korisnik unosi aktivacioni kod, email adresu, lozinku, korisničko ime, datum rođenja i pol. Sve u vezi sa ličnim podacima, možete pronaći na http://www.deezer.com/sr/legal/personal-datas.php

   

  Odgovornost

  Servis Deezer Muzika, kao i aplikacija sa Deezer imenom su vlasništvo Blogmusika i Blogmusik je isključivo odgovoran za sadržaj u okviru servisa i kvalitet istog u skladu sa Uslovima korišćenja koje korisnik prihvata prilikom aktivacije servisa.

   

  Servis, koji je zasnovan na mesečnom tarifiranju za uslugu, omogućava pristup legalnoj muzici pod brendom  “Deezer”, koji je vlasništvo Blogmusik SAS (108 Rue de Richelieu, 75002 PARIS, France) i njegovih podružnica ili filijala, prvenstveno preko mreže operatora (Telenora).

   

  Deezer Muzika podrazumeva servis pod brendom Deezer koji je vlasništvo Blogmusika, a detalje o istom možete pronaći na www.deezer.com. Servis je dostupan u skladu sa Uslovima korišćenja za koje je odgovoran Blogmusik.

   

 •  

  Uslovi korišćenja za Play+ pakete

   

  Deezer Muzika

  Telenor i Deezer vam predstavljaju potpuno nov servis „Deezer Muzika“. Navedeni servis, Premium +, vam omogućava online i offline slušanje muzike iz baze od preko 25 miliona pesama iz internacionalnog, lokalnog i regionalnih kataloga.

   

  *Uslovi korišćenja za Play+ pakete

  Deezer Muzika (Premium+) je namenjena samo fizičkim licima.

  Uslugu možete koristiti na svom PC-u/laptopu, smart telefonu i/ili tabletu.

  Da biste koristili uslugu na svom pametnom telefonu, neophodno je da imate uključen GPRS ili wi-fi konekciju.

  Nakon aktivacije tarifnog paketa Play+, Telenor omogućava besplatan pristup Deezerovom servisu.

  Registracija i aktivacija samog Deezer naloga je isključivo odgovornost samog korisnika. Proces registracije možete ispratiti na strani www.dobrestvari.rs/deezermuzika ili na http://m.dobrestvari.rs/deezermuzika putem pametnog telefona.

  Osim aktivacije tarifnog paketa, potrebno je da korisnik otvori svoj Deezer nalog i poveže ga unošenjem aktivacionog koda, da bi mogao da koristi Premium+ uslugu.

  Uz aktivaciju Play+ paketa dobićete i dodatnih 500MB data saobraćaja (osim za Surfuj Play+ pakete), koje možete koristiti isključivo za korišćenje Deezer usluge.

  Nakon potrošenih dodatnih 500MB saobraćaja, trošite data protok po vašem tarifnom paketu.

   

  Ukoliko promenite tarifni paket ili iz nekog drugog razloga (neplaćanje mesečnih računa, deaktivacija broja i sl.) ne budete u mogućnosti da koristite isti, Deezer Muzika servis će biti onemogućen.

   

  Promocija za korisnike Prepaid Telenor Play+ paketa:

  Svaki novi korisnik dobija 15 dana besplatno korišćenje servisa Deezer muzike, kao i 500 MB namenjenih isključivo za Deezer muziku. Ovaj promo period novi korisnici mogu aktivirati bilo kad u prvih 30 dana od aktiviranja SIM kartice.

  U toku 15 dana promo perioda, korisnik treba da se kumulaivno (u zbiru) dopuni sa 250 RSD da bi ostvario novih 30 dana korišćenja servisa i novih 500 MB namenjenih isključivo za korišćenje Deezer Muzike.

   

  Uslov za korišćenje Deezer muzike:

  Nakon isteka promo perioda, korisnik treba da se dopuni kumulativno (u zbiru) sa 500 RSD u toku 30 dana i time automatski stiče pravo na još 30 dana Deezer muzike sa 500 MB za korišćenje tog servisa. Ukoliko ne ispuni uslov, ne obnavlja mu se pravo na korišćenje servisa, ali ima priliku da u sledećem periodu od 30 dana kumulativnom dopunom od 500 RSD opet dobije uslugu Deezer muzike i 500 MB.

   

  Korisnici Telenor Play+ paketa će na raspolaganju imati dodatnih 500MB koje mogu koristiti isključivo za Deezer Muziku. Nakon potrošenih dodatnih 500MB saobraćaja, troši se data protok po vašem tarifnom paketu.

   

  Postpaid Telenor Play+

  Aktivacijom Postpaid Telenor Play+ paketa dobijate servis Deezer Muzika i dodatnih 500 MB saobraćaja mesečno za korišćenje servisa Deezer Muzika. Svi ostali uslovi su definisani Opštim uslovima.

   

  Surfuj Play+

  Aktivacijom Surfuj Play+ paketa dobijate servis Deezer Muzika.

  Deezer muzika je sastavni deo paketa u trajanju od 24 meseca od trenutka aktivacije ugovora. MB potrošeni korišćenjem Dezeer Muzike biće tarifirani prema uslovima vašeg paketa. Telenor ne odgovara i ne može da utiče na eventualne promene na aplikaciji za pružanje usluge Deezer muzike, muzičkom sadržaju, novim funkcionalnostima usluge i sl. U slučaju promena uslova za pružanje usluge Deezer muzike, o tome ćete biti blagovremeno obavešteni u skladu sa Opštim uslovima.

   

  O servisu Deezer Muzika

  Usluga je dostupna na srpskom i engleskom jeziku.

   

  Korisnici mogu da koriste servis preko sledećih kanala:

  • Deezer web site
  • Deezer mobilna aplikacija
  • Dobre Stvari portal (Deezer vidžet) – Music streaming korisnici će imati mogućnost da koriste Deezer Player widget u okviru posebne strane na Dobrim Stvarima

  Deezer aplikacija podržava sledeće operativne sisteme:

  • Android telefoni
  • Android tableti
  • Iphone
  • Ipad
  • Windows phone 7 i 8
  • Black Berry device - Blackberry Curve 8520, Blackberry Curve 8530, Blackberry Curve 8900, Blackberry Bold 9000, BlackBerry Curve 3G 9300, Blackberry Curve 3G 9330, Blackberry Curve 9360, Blackberry Storm 9500, Blackberry Storm2 9520, Blackberry Storm 9530, Blackberry Storm2 9550, Blackberry Bold 9650, Blackberry Bold 9700, Blackberry Bold 9780, Blackberry Torch 9800, Blackberry Torch 9810, Blackberry Torch 9860, Blackberry Bold 9900

  Deezer aplikacija za mobilni se može download-ovati sa  sledećih sajtova/marketa: Deezer web site, Google Play, iTunes, Windows phone market, BB market, ali preporučujemo da se prati uputstvo iz linka koji ste dobili SMS-om.

   

  WEB i aplikacija za mobilni su sinhronizovani, tako da šta god korisnik kreira od plejlista ili download-duje se sinhronizuje između uređaja (PC, Mobile, Tablet).

  Nakon potrošenih 500MB, data saobraćaj se tarifira prema cenama tarifnog paketa na kom se nalazite.

  Deezer Muzika podrazumeva servis pod brendom Deezer koji je vlasništvo Blogmusika, a detalje o istom možete pronaći na www.deezer.com. Servis je dostupan u skladu sa Uslovima korišćenja za koje je odgovoran Blogmusik.

   

  Da biste koristili uslugu na svom pametnom telefonu, neophodno je da imate uključen GPRS ili tarifni paket sa data saobraćajem.

  Što se tiče dostupnih uređaja, njihovog broja i istovremenog korišćenja, uslovi su naznačeni na sajtu m.dobrestvari.rs/deezermuzika. Data saobraćaj Deezer Muzike podrazumeva data streaming prilikom korišćenja servisa Deezer Muzika. Sadržaji i funkcionalnosti koje su objavljene, postavljene ili kojima upravljaju treće strane, a koji se nalaze u okviru servisa (određene komponente registracije, pretraživanje, plejliste, slike ili video klipovi izvođača, Facebook sharing) su odgovornost Blogmusika.

   

  Uređaji

  Deezer Muzika Blogmusika je dostupna za računare, smart telefone i tablete. Spisak uređaja koji podržavaju servis se nalazi na http://www.deezer.com/sr/devices. 

  Blogmusik je odgovoran za sam servis, sadržaj istog, kao i za aplikacije i uređaje koji podržavaju isti.

  Nakon registracije i kreiranja Deezer naloga, Deezer Muzika je dostupna i preko WEB-a/interneta (wi-fi, ADSL i sl.). U tom slučaju, prihvatanje uslova korišćenja u vezi sa internetom su odgovornost samog korisnika.


  *Telenor može kontaktirati korisnika u vezi sa aktivacijom, registracijom servisa i pružanja informacija o istom.

   

  Korišćenje Deezer Muzika servisa

  Tokom korišćenja Blogmusik Deezer Muzike, data saobraćaj koji se primenjuje je streaming saobraćaj. Streaming tehnologija je data stream koji generiše kontunuirani data protok tokom korišćenja servisa (slušanja muzike). Sadržaji i funkcionalnosti koje su objavljene, postavljene ili kojima upravljaju treće strane, a koji se nalaze u okviru servisa (određene komponente registracije, pretraživanje, plejliste, slike ili video klipovi izvođača, Facebook sharing) su odgovornost Blogmusika.

   

  Data protok Deezer Muzike transmituje streaming protok od 128 Kbps (960 KB/minute) na mobilnim uređajima i do 320 Kbps (2400 KB/minute) na PC-u u zavisnosti od konfiguracije.

   

  Korišćenje Blogmusik Deezer Muzike putem streaminga može da generiše intenzivan data saobraćaj, pa Telenor svojim korisnicima poklanja dodatnih 500MB data saobraćaja. Kada se potroši navedeni bundle, korisnik nastavlja da korsiti servis koristeći sledeći data bundle ili po tarifnom paketu.  

   

  Preporuka: Da biste smanjili data protok, muzički fajlovi mogu biti privremeno uskladišteni, u zavisnosti od mogućnosti uređaja i parametara koje određuje Blogmusik. Zato preporučujemo da koristite offline mode.

   

  Servis omogućava pristup muzičkom servisu pod nazivom Deezer Muzika za koji je odgovoran Blogmusik.

   

  Kad se servis otkaže, pravo pristupa se otkazuje i korisnikov nalog se suspenduje. U skladu sa Uslovima korišćenja Blogmusika, korisnikov nalog može biti reaktiviran (ponovo aktiviran), ukoliko se korisnik ponovo pretplati na servis.

   

  Lični podaci

  Da bi obavio registraciju na Deezeru, korisnik unosi samo aktivacioni kod koji mu obezbeđuje Telenor, na strani dobrestvari.rs/deezermuzika.

  Prilikom kreiranja Deezer naloga, korisnik unosi aktivacioni kod, email adresu, lozinku, korisničko ime, datum rođenja i pol. Sve u vezi sa ličnim podacima, možete pronaći na http://www.deezer.com/sr/legal/personal-datas.php

   

  Odgovornost

  Servis Deezer Muzika, kao i aplikacija sa Deezer imenom su vlasništvo Blogmusika i Blogmusik je isključivo odgovoran za sadržaj u okviru servisa i kvalitet istog u skladu sa Uslovima korišćenja koje korisnik prihvata prilikom aktivacije servisa.

   

  Servis, koji je zasnovan na mesečnom tarifiranju za uslugu, omogućava pristup legalnoj muzici pod brendom  “Deezer”, koji je vlasništvo Blogmusik SAS (108 Rue de Richelieu, 75002 PARIS, France) i njegovih podružnica ili filijala, prvenstveno preko mreže operatora (Telenora).

   

  Deezer Muzika podrazumeva servis pod brendom Deezer koji je vlasništvo Blogmusika, a detalje o istom možete pronaći na www.deezer.com. Servis je dostupan u skladu sa Uslovima korišćenja za koje je odgovoran Blogmusik.