Aktuelno

 
50% popusta na mesečnu pretplatu 
 

Otvori račun u Telenor banci i ostvari 50% popusta na mesečnu pretplatu za svoj postpejd ili internet broj i do 6 meseci.

 

 

Svi postojeći i novi korisnici Telenor postpejd paketa imaju mogućnost da umanje pretplatu na svom broju za 50% u naredna 2 meseca ukoliko otvore račun u Telenor banci. Ukoliko odlučiš da primaš platu ili njen deo preko Telenor Banke, popust na pretplatu za tvoj postpejd broj trajaće čitavih 6 meseci

 

Više informacija.

 

 

 • PRIPEJD promocija za nove korisnike
 • Telefon + MiFi
 • Promocija za nove korisnike:
  godinu dana NEOGRANIČENOG Facebooka!

   

  Postani novi pripejd korisnik i besplatno dobijaš:

  • 3000 minuta u mreži
  • 3000 poruka ka svima i
  • 100 MB koji važe 7 dana!

  Uz to dobijaš i 12 meseci besplatnog interneta za Facebook

   

  Telenor želi dobrodošlicu svojim novim korisnicima i poklanja besplatnu aktivaciju dodatka TELENOR BESPLATNOAko besplatno aktiviraš ovaj tarifni dodatak, pored 3000 minuta u Telenor mreži3000 SMS poruka i 100 megabajta, dobijaš i neograničen internet za Facebook digitalni servis!

  Od sada možeš uvek i svuda da se povežeš  sa svojim Facebook prijateljima, podeliš svoje slike, lajkuješ sadržaje i zabaviš se zato što imaš neograničen internet pristup Facebooku potpuno besplatno!

   

  Poklon Facebook možeš da kombinuješ sa drugim tarifnim dodacima i tako se opustiš i uživaš u internetu uz potpunu kontrolu potrošnje i troškova!

   

  Minuti, poruke i megabajti  važe 7 dana od trenutka aktivacije u domaćem saobraćaju. Neograničeni internet za Facebook servis važi 12 meseci od trenutka aktivacije i ne uključuje pristup eksternim linkovima u okviru ili izvan Facebook okruženja.

   

   

  Više informacija

   

 • Savršeni spoj razgovora i surfovanja na jednom mestu!

  Kupi telefon uz MiFi ruter i DUPLO VIŠE pričaj, piši poruke i surfuj!

   

   

  Više informacija