MOJA FIRMA u plusu

Želite da Vaša firma uspešno završi staru i uđe u novu poslovnu godinu?  Uz Telenor, Vi ste na dobitku, a Vaša firma uvek U PLUSU.

 

Posetite Telenor prodavnicu i sklopite novi ili produžite postojeći ugovor na 24 meseca i dobijate čak 50% VIŠE MINUTA, SMS PORUKA I MEGABAJTA U NAREDNE DVE GODINE.

 

Izaberite jedan od MOJA FIRMA tarifnih paketa i dobijate čak 50% više saobraćaja, uključujući pozive ka 25 zemalja sveta, kao i roming minute, u zavisnosti od toga za koji se paket odlučite.

 

Pored ovoga, na poklon dobijate i specijalni broj za samo 1 dinar, sastavljen od jednostavne kombinacije cifara koje se još lakše pamte, ostvarujući značajnu uštedu s obzirom na njegovu redovnu cenu od 1.500 RSD.

 

  • Dodatne informacije
  • Pronađite paket koji u potpunosti zadovoljava sve Vaše potrebe i obezbedite sebi i svojim zaposlenima priliku da, kroz još bolju i efikasniju komunikaciju, donesu značajan napredak Vašoj firmi.

     

    Ova ponuda važi uz Moja Firma tarifne pakete, bez kupovine uređaja. Ukoliko imate više slobodnih brojeva u trenutku obnove ugovora, na Vama je da izaberete za koji broj želite 50% više saobraćaja, a za koji broj neki od uređaja iz ponude.